Vi styrker vårt fokus på juss i byggebransjen og inngår samarbeid med Advokatfirmaet Berngaard
Vi styrker vårt fokus på juss i byggebransjen og gleder oss over at våre lesere skal få nyte godt av Advokatfirmaet Berngaards kunnskap og erfaring innen bygg- og entrepriserett
Sist oppdatert: 26-04-2021

Styrker fokus på bygg- og entrepriserett

-Det er med stor glede at vi har inngått samarbeid med Advokatfirmaet Berngaard. Samarbeidet vil ytterligere styrke vår fokus på juss i byggebransjen.

-Med Berngaard på laget vil vi hjelpe både byggherrer og entreprenører med viktig informasjon, tips og råd, sier ansvarlig utgiver i Norsk Byggebransje, Ellen Øiesvold.

- Advokatfirmaet Berngaard har særlig kompetanse og spesialisering inn mot bygg- og anleggsbransjen og har tydelige ambisjoner om å være en foretrukken juridisk rådgiver for bransjeaktørene.

-Med genuin interesse for både bransjen og faget synes vi det er svært hyggelig å kunne dele av vår kunnskap og erfaring med Norsk Byggebransjes lesere, sier senioradvokat Aleksander Nielsen.

Norges hyggeligste håndverker

Juridisk spisskompetanse, inngående bransjekunnskap og praktisk tilnærming
-Vi er opptatt av å kombinere faglig spesialisering og bransje med forståelse i vår tilnærming til de behov, ønsker og utfordringer våre kunder møter i sin hverdag, slik at vi kan bidra til at verdier skapes og ivaretas.

-Dette gjelder for alle aktørene i verdikjeden, enten det er byggherrer, entreprenører, rådgiver eller spesialiserte fag som maskinentreprenører, anleggsgartnere eller tekniske byggfag.

- I tillegg til de tradisjonelle fagområdene innen bransjen har Berngaard også økt fokuset inn mot de juridiske og kommersielle problemstillingene som springer ut av «det grønne skiftet» som både bygg- og eiendomsbransjen nå står midt oppe i.

-Vi ser fram til å samarbeide med Norsk Byggebransje. De tenker nytt og har hyppig aktivitet i de fleste kanaler. Med delte verdier vet vi at det vi gjør til slutt handler om mennesker, avslutter Nielsen Bygg og anlegg

-Norsk Byggebransje har fokus på å være et positivt talerør for det som skjer i bransjen og er en viktig nyhetskilde for alle med tilknytning til bransjen. Ved å øke fokus på bygg- og entrepriserett, vil man nå også tilby konkret hjelp og råd med de juridiske utfordringene bransjen og enkeltselskaper møter i hverdagen.

-Norsk Byggebransje opplever en stadig økende trafikk fra skandinaviske og europeiske bedrifter som vil etablere seg i Norge. Sammen med Berngaard, som er del av Parlex Group, en anerkjent europeisk samarbeidsorganisasjon, er vi nå godt rustet for å kunne bistå også internasjonale klienter.

-Vi er stolte av å få Berngaard med på laget slik at vi sammen kan bidra til økt forståelse for blant annet bygg- og entrepriserett, arbeidsrett og kontraktsrett, avslutter Øiesvold.

Om Advokatfirmaet Berngaard
Advokatfirmaet Berngaard ble grunnlagt i 2007, som en annerledes arbeidsplass i en «konform bransje». Som et tydelig alternativ til det bestående. Det er vår historie, og det er vår fremtid. Berngaard har som mål å være en anerkjent, attraktiv faglig spydspiss på våre utvalgte forretningsområder; Eiendom og Entreprise, Teknologi og Media, Offentlig sektor og Gründere og SMB.

Vi skal være kostnadseffektive. Vårt mål er ikke et maksimalt overskudd. Vårt mål er likevel underordnet at du som kunde når ditt mål. Det krever faglig forståelse for kundens reelle behov og dyp innsikt i forretning og juss. Så enkelt, og så vanskelig. Vi kommer ingen vei uten å sette menneskene i sentrum - enten det er våre kunder eller våre ansatte.

Hedmark Elementmontasje AS|Klimahuset - Botaniske Hage