– Det innebærer innebærer et stort ansvar å velge ut de riktige rollemodellene for bransjen og jeg ser fram å komme helt tett på kandidatene og bli godt kjent med dem, uttaler Ingeborg Morken, direktør i Tryg Næringsliv og nå også jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker. Foto: Tryg
Sist oppdatert: 02-03-2023

Tar plass i juryen 

– Vi opplevde samarbeidet i 2022 som en suksess og er veldig fornøyd med å nå utvide samarbeidet. Når muligheten for å delta i juryen dukket opp kunne jeg ikke annet enn å takke ja.

– Det innebærer innebærer et stort ansvar å velge ut de riktige rollemodellene for bransjen og jeg ser fram å komme helt tett på kandidatene og bli godt kjent med dem, uttaler Ingeborg Morken, direktør i Tryg Næringsliv og nå også jurymedlem i Norges Hyggeligste Håndverker.

– Norges Hyggeligste Håndverker representerer en positiv kraft i håndverksbransjen og har verdier som Tryg ønsker å assosieres med.

– Vi tilbyr bedriftsmarkedet trygghetsløsninger både for arbeidsplasser og ansatte, og er svært glade for å støtte denne kåringen, sier Ingeborg Morken, direktør i Tryg Næringsliv.

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for syvende året på rad. Tryg tar steget opp til GULLSPONSOR og blir også medlem av juryen. Juryen velger som kjent ut alle finalister og vinnere i kåringen.

Tryg sitt motto er: Det handler om å være trygg. Det gjelder også i høyeste grad for håndverksbedrifter og deres ansatte, der yrket som håndverker kan innebære en økt risiko for skader og uhell.

Håndverkers viktigste verktøy er kroppen. Tryg støtter de nominerte håndverkere med «Tryg Legehjelp», samt vinneren – som får et videreutdanningsstipend verdt 30 000 kroner, og et reisegavekort på 20 000 kroner.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Tryg styrker sitt engasjement

– Vi er stolte over å ha Tryg Forsikring på laget og nå i en enda mer sentral rolle. Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap, med et bredt spekter av forsikringer, også til bedrifter.

– De kan med andre ord tilby håndverksbedrifter skreddersydde forsikringsløsninger som gir færre skader og større trygghet. Så vi mener de passer perfekt inn blant våre sponsorer, som alle holder høy kvalitet og er svært relevante for kåringen, sier Husstad-Nedberg.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.