Sist oppdatert: 13-06-2024 Annonsørinnhold 

Froströk - Best i test

Fiskarhedenvillan har klart det igjen. Huset «Froströk» får 4 av 5 i Aftonbladets analyse av kataloghus.

Mange boligbyggere opplever tøffe tider, men Fiskarhedenvillan seiler i medvind. Det er gode nyheter for deg som vil bygge din egen drømmebolig innenfor satte økonomiske rammer.

To ganger i året gjennomfører Aftonbladet Nøkkelferdige hus - arkitektens karakterer i samarbeid med arkitekt Magnus Ståhl, fra Magnus Ståhl arkitektbyrå, i Stockholm.

Analysen ser på planløsning, utnyttelse av areal, form, materialvalg, utforming og utseende på interiør, i tillegg til eksteriør, mulige miljøsertifiseringer, og «valuta for pengene».

Fiskarhedenvillan har fått best i test på flere av sine husmodeller gjennom mange år.

- «Froströk» er et fantastisk hus med meget høy kvalitet, hvor man får ekstremt mye hus for pengene,mener Ståhl.

Nøkkelferdig hus - best i test

«Froströk» som ble lansert 1. mai 2024 er 110,5 kvadratmeter, fordelt på 4 rom og kjøkken. Husmodellen «Froströk» er et arealeffektivt enetasjes hus med et stilrent minimalistisk formspråk.

De elegante vinduspartiene rammes inn av forlengede gavler og overhengende tak som tilbyr værbeskyttede passasjerer mellom ute og inne.

Pris for byggesettet er 2 071 000 NOK (juni -24) Se hva som inngår

Huset er ikke miljøsertifisert/passivhus som standard, men Fiskarhedenvillan kan levere både passivhus og svanemerkede hus som tilvalg til kunder.

Som kunde betaler du ingenting ekstra for å endre planløsningen, men dersom du legger til eller fjerner materialer påvirkes totalkostnaden for huset.

Man kan selvsagt også endre plassering av vinduer, vegger og dører uten store merkostnader.

Fiskarhedenvillan har 40 talls arkitekter tilgjengelig som hjelper kunden med å tilpasse boligen både innvendig og utvendig. I tillegg tas det hensyn til både tomt og værforholdene der du vil bygge huset.

Standard byggesett «Froströk» leveres ca 10 uker etter bestilling.

Hver husdrøm starter med inspirasjon – bestill vår huskatalog allerede i dag.

Se den på nettet eller få den rett hjem i postkassen

Arkitekt Magnus Ståhl skriver i sin analyse:

Luksus og estetisk følelse

«Froströk» fra Fiskarhedenvillan er et enetasjes hus som er ganske lite, men på 110,5 kvadratmeter har de klart å presse inn fire rom og kjøkken, vaskerom, WC og dusj, hovedsoverom med bad, peis, soverom med garderobe. Alt inne i en firkantet form.

Klart og rasjonelt. Huset føles veldig godt planlagt og har et luksuriøst og estetisk preg som man ikke alltid er vant med å se fra Fiskarhedenvillan eller kataloghus generelt.

Etter min mening er det en god idé og samtidig litt uvanlig i kataloghus sammenheng at de velger å heve kvaliteten (og prisen) på innholdet med flere tusen per kvadratmeter.

Huset er både dyrere og mindre, men har også bedre materialer og innhold. Dette er den rette veien å gå.

Det skal være balanse mellom kvalitet, innhold og mengde/størrelse. Godt jobbet Fiskarhedenvillan!

Jeg tror huset gjør godt av å skaleres opp rundt 15 prosent, men det fungerer som det er! Rommene har fine dimensjoner og føles veldig harmoniske.

Modellen fungerer godt som fritidsbolig samt permanent opphold for en mindre familie.

Jeg tror denne modellen er perfekt for mange yngre familier som skal kjøpe sin første villa i stedet for å bo i leilighet. Jeg gleder meg til å se dette huset i virkeligheten!