Er du klar for 2024? SmartDok hjelper deg å komme i gang med digital dokumentasjon slik at du opplever verdi fra første stund. Er det en ting vi er opptatte av er det å sørge for at du som bruker vårt system synes det er enkelt å bruke. Foto: SmartDok
Sist oppdatert: 26-12-2023 Annonsørinnhold 

Start 2024 med full kontroll

Er du lei av å bytte mellom utallige ulike systemer som alle er like ubrukelig som er sekk våt sement? SmartDok gir deg full kontroll med bransjens mest brukte dokumentasjonssystemet. 

Har du sett deg lei på programmer som virker til å ikke ha forståelse for at mange fagfolk faktisk jobber aktivt ute i feltet? Da er du ikke alene! 

Det heter seg at nytt år bringer nye muligheter og det er nøyaktig det SmartDok gir deg. 

Vårt system er spisset for bygge- og anleggsbransjen slik at det føles som at det er utviklet av anleggsarbeider (med litt hjelp fra noen nerder på kontoret). 

SmartDok leverer brukervennlighet og funksjoner som gjør at du bruker mindre tid på frustrasjon og mer tid det du faktisk skal gjøre.

Gode grunner til å ta kontroll med hjelp av SmartDok:

  • Sentralisert dokumentkontroll: Alt av prosjektdokumentasjon er organisert, lett tilgjengelig og oppdatert i sanntid.
  • Enkel HMS/KS håndtering: Intuitivt system som sikrer effektiv overholdelse av sikkerhetsprotokoller og kvalitetsstandarder.
  • Presis timeregistrering: Avansert løsning for registrering av arbeids- og maskintimer, for nøyaktig oversikt og kostnadskontroll.
  • Effektive systemintegrasjoner: Sømløs integrasjon av ulike systemer for en mer strømlinjeformet arbeidsflyt.
  • Full oversikt over ressurser: Enkel administrasjon av maskinpark og massetransport for økt effektivitet.
  • Brukervennlig plattform: Tilgjengelig og intuitiv app og system som alle kan bruke, uansett teknisk kompetanse.
     

Vi lever i en «kravstor dokumentasjonstid», og uten systemer som SmartDok kan det være vanskelig å oppfylle alle kravene, sier Bjørn Løkse.​​​​​​

SmartDok forenkler HMS og Sikkerhet

Lett å komme i gang - Umiddelbar effekt  

For våre kunder er det viktigste å holde fokus på jobben som skal gjøres. Med SmartDok kommer de raskt i gang og ser umiddelbart nytteverdien, uten at de trenger å kaste bort verdifull tid. 

Hva sier kundene våre?

Kundene våre er vår stolthet og fremste prioritet. Deres erfaringer og tilbakemeldinger er uvurderlige for oss og deres suksesshistorier er vår største inspirasjon. 

Viggo Eriksen AS

- Med hjelp av SmartMEF fikk vi tilpasset de nødvendige dokumentene slik at bedriften fikk fullført ISO-sertifiseringen – med positivt resultat. Les mer...

Bertelsen & Garpestad AS

- Vi opplever SmartDok som et effektivt system som er brukervennlig fra den enkelte bruker til vi som skal analysere og dra ut trender på systemet, Henning Lysgaard. Les mer...

Grunnarbeid Vest AS

- Vi sparer masse tid og dette kommer tilbake i form av penger. Det er betydelige summer vi sparer, Bjørn Kallekleiv. Les mer...

DVS Entreprenør AS

- Vi bruker det både på innregistrering, HMS/KS, timeregistrering og daglige kommentarer fra arbeidere ute. Det blir på en måte en digital dagbok, Roy Vidar Pedersen. Les mer...

Ta full kontroll i 2024 

Ønsker du mer informasjon om SmartDok og våre løsninger? Vi er her for å svare på dine spørsmål og hjelper deg hele veien. Vi ser frem til å høre fra deg!