Den klassiske panelovnen, er en ypperlig løsning som er både effektiv og miljøvennlig også i næringsbygg. Foto: EL-PROFFEN
Sist oppdatert: 23-02-2003 Annonsørinnhold 

Effektiv og miljøvennlig klassiker

Om ansatte skal trives og være effektive på jobb er komfort avgjørende. At ansatte selv kan justere temperaturen på kontoret legger til rette for at alle kan yte sitt beste.

Den klassiske panelovnen, er en ypperlig løsning som er både effektiv og miljøvennlig også i næringsbygg. 

Det er mange ulike personer på en arbeidsplass. Med paneleovner kan enhver ansatt kan styre varmen slik de ønsker og derav øke hver enkelts trivsel. 

En effektiv oppvarmingskilde
Det finnes mange regler i forbindelse med rehabiliteringsprosjekter. Panelovner kan være løsningen ettersom de ikke krever store inngrep og er lett å monterer. 

I videoen kan du høre Andreas Lundh, daglig leder i Miljø Elektro, fortelle om hvorfor de valgte panelovner hos Jæren Sparebank.

Fordeler med panelovner

  • Lav investeringskostnad og installasjonskostnad
  • Fleksibel plassering og lett å flytte
  • Enkel å styre og nøyaktig regulering
  • Lavt strømforbruk

Nyere bygg med god isolasjon har lavt behov for tilført varme.  Alternativer til panelovner er dyrere å installere og det tar lang tid før man får igjen investeringen. I motsetning til radiator for vannbåren varme kommer panelovner med en rekke flotte design som passer til alle typer bygg, farger og interiør.

Styring

Varmestyringssystem er enkelt å installere og kan også ettermonteres slik at både panelovner, og gulvvarme kan styres fra samme app. 

Alle panelovner må tilfredsstille kravene til Ecodesign. Det kan være vanskelig å sette seg inn i. Spør gjerne våre elektrikere om råd.