-I SmartDok har vi alltid lagt listen høyt og vil levere på det vi har lovet, her jobbes det godt under press. SmartMEF er levert og kundene synes det er veldig bra, da er vi lykkelig. Uten at vi hviler på våre laurbær av den grunn. Foto: Smartdok
Sist oppdatert: 02-12-2022

Stort år for SmartDok

2022 har vært et stort år for SmartDok. De har lansert SmartMEF i samarbeid med Maskinentreprenørenes Forbund og inngått samarbeid med Axaz, Xledger og Invo.

-Avtalen med MEF har resultert i den største og viktigste tjenesten SmartDok har sluppet på 10 år, sier en svært fornøyd Lasse Sørnes, CMO i SmartDok til Norsk Byggebransje.

-Vi inngikk samarbeid med MEF i oktober 2021 med mål om å levere en ny og moderne løsning på et utdatert HMS/KS system.

-Det har vært en krevende prosess, som har tatt lengre tid enn forventet. En stor utfordring har vært å få tak i skikkelig dyktige utviklere, men vi lyktes godt også med det.

-I SmartDok har vi alltid lagt listen høyt og vil levere på det vi har lovet, her jobbes det godt under press. SmartMEF er levert og kundene synes det er veldig bra, da er vi lykkelig. Uten at vi hviler på våre laurbær av den grunn.

-Vi har et sterkt engasjement for våre kunder, SmartMEF skal utvikles videre og med de ressurser som vi nå har tilgjengelig er vi klare til å utvikle nye tjenester som kundene ønsker.

-Der kommer også samarbeid med aktører som Axaz, Xledger og Invo helt naturlig inn i vår kommende utvikling.

SmartDok kan kobles til andre systemer slik at andre kan bruke våre data, det gir kundene bedre kvalitet med SmartDok som hovedpulsåren til alle disse selskapene. Det er win-win for alle parter.

SmartDok - Entreprenørens beste venn
SmartDok - Entreprenørens beste venn

Tall er knall
-SmartDok øker fra uke til uke, vi har nå 3 500 bedriftskunder i Norge og Sverige, og vi har akkurat passert 90 millioner (!) registrerte arbeidstimer i systemet.
SmartDok forenkler HMS arbeidet, har en overlegne brukervennlighet og en support i særklasse

Hva kan vi forvente oss fra SmartDok i 2023?
-He he, det er definitivt mye på gang og det vil skje en del fremover, men vi holder kortene tett til brystet en stund til.

-Vi er på tå hev og vil alltid bli bedre. Heldigvis har vi flotte kunder som er flinke til å gi oss tilbakemeldinger om hva de ønsker seg. Nå har vi menneskene, kunnskapen og muligheten til å utvikle mer av det kundene ønsker.

-Dere viderefører samarbeidet med oss i Norsk Byggebransje nok en gang. Det er vi veldig glad og takknemlig for, men hva kan vi bli bedre på?

-Det er bare å fortsette som dere gjør. Vi liker måten dere jobber på, dere tør å gjør ting annerledes enn alle andre og er mer utradisjonell.

-Vi elsker at dere tar initiativ og får mye ut av artiklene våre, og så er dere utrolig dyktige i sosiale medier.

-Hos SmartDok er vi kun to personer på markedsavdelingen og arbeidsmengde kan bli stor innimellom. Da er det godt å vite at vi har dere med oss også i 2023, avslutter Sørnes

SmartDok bestill en demonstrasjon