– Det at jeg elsker jobben min, gjør at jeg hele tiden vil gjøre den best mulig. Jeg pleier ofte å konkurrere med meg selv om å få det beste resultatet, smiler Marianne.​​​​​​ Foto: Norges HyggeligsteHelland-Hansen
Sist oppdatert: 14-09-2023

Lykkelig finalist 

Marianne Fløysvik klarer ikke helt å skjønne at hun er finalist i Norges Hyggeligste. Når vi møter den blide maleren i Sandnes har hun et stort smil om munn. 

– Jeg er utrolig lykkelig over å bli nominert. Det gir meg helt frysninger, sier hun.

Marianne utdannet seg først som omsorgsarbeider, men etter 10 år i bransjen begynte inspirasjonen å ebbe ut og hun søkte nye utfordringer. Løsningen ble å starte i farens malerfirma. Det viste seg å passe Marianne perfekt.

– Jeg likte veldig godt det praktiske arbeidet! Plutselig følte jeg på en ny inspirasjon, smiler maleren.

I dag har Marianne 17-års erfaring som maler og hun har blitt en kjent håndverker i Sandnes.

Kjærlighet for faget

Marianne forteller at det er hennes kjærlighet for faget som motiverer henne i arbeidshverdagen. 

– Det at jeg elsker jobben min, gjør at jeg hele tiden vil gjøre den best mulig. Jeg pleier ofte å konkurrere med meg selv om å få det beste resultatet, smiler Marianne.

Men det er ikke bare jobben som tar plass i hverdagen til den blide maleren. På fritiden liker hun både å trene og være sosial.

– Jeg er en ganske sosial person og elsker sosiale sammenkomster. Jeg inviterer gjerne til terrassefest, som nytes best med en Gin Tonic i hånda, stråler Marianne.

Å være hyggelig kommer naturlig – det gjenspeiler seg i nominasjonene

For Marianne er det den største selvfølge at man er hyggelig, men hun innrømmer at det kan gå en kule varmt hvis hun opplever urettferdig behandling.

– Jeg liker å være glad og det er også sånn jeg vil fremstå for dem rundt meg, sier Marianne.

Ifølge nominasjonene, er det akkurat slik hun fremstår. Nominasjonene formelig renner over av komplimenter og Marianne blir beskrevet som positiv, omsorgsfull og en gledesspreder.

Det er ikke bare Marianne sitt smittende humør som komplimenteres. Maleren sitt håndverk roses også opp i skyene.

Hun forklares som en dyktig maler, med stå-på-vilje. Som fungerende BAS for malerteamet sitt er hun en uvurderlig støtte for kollegaene sine.

“Marianne sprer glede og er et arbeidsjern. Hun stiller opp når det trengs, der det trengs. En ressurs å ha med seg i ethvert prosjekt”, skriver Marte.

– Det er veldig koselig at mange har tatt seg tid til å skrive så hyggelige nominasjonstekster. Jeg synes det er stas at det er så mange som mener jeg fortjener tittelen Norges Hyggeligste Håndverker 2023, avslutter Marianne.

Klikk her for å stemme på Marianne!