– Jeg får reise rundt og treffe masse ulike mennesker. I tillegg kan jeg være kreativ, komme med tips og samarbeide med kunden. Helheten er veldig givende, forteller Ivar Anders Ulset. Foto: Norges Hyggeligste 
Sist oppdatert: 16-09-2023 

Å få tillit av kunden betyr alt

Hyggelige håndverkere finner vi over hele Norge, men om vi skal tro nominasjonene på hyggeligste.no, er det på Tingvoll vi møter den aller hyggeligste rørleggeren, Ivar Anders Ulset.

Ivar har jobbet som rørlegger i seks år og deler gjerne gode historier fra arbeidsdagen.

– Jeg husker en gang jeg jobbet på et bad for en kunde. Han ga meg fritt spillerom til å foreslå løsninger og plassering av møbler.

–  Kunden hadde allerede sett og likt arbeidet mitt fra tidligere prosjekter. Det var fint å få den tilliten. Jeg syns det er verdifullt når kundene viser at de stoler på håndverkeren, sier han.

Mange gode sider ved å jobbe som håndverker

Det er ikke én ting alene ved jobben som motiverer Ivar, han synes det mest er motiverende.

– Jeg får reise rundt og treffe masse ulike mennesker. I tillegg kan jeg være kreativ, komme med tips og samarbeide med kunden. Helheten er veldig givende, forteller Ivar.

Som fagperson er Ivar kreativ og han er glad i å skape ting. Selv beskriver han seg som en mann som liker at det skjer ting rundt seg. Oppussing, snekring og tegning er bare noen av hobbyene hans.

Selv om han har utdannelse fra grafisk design fra høyskolen, var behovet for å bruke kroppen større. Derfor tok han fagbrevet og jobber i dag som rørlegger.

– Når man bor på en liten plass ser man hvor viktig det er med en kåring som Norges Hyggeligste. Jeg syns man skulle absolutt hatt flere håndverkere rundt seg!

Mange fine nominasjoner

At Ivar nå er i finalen, er noe han syns er både hyggelig og litt overraskende.

– Det er veldig stas og veldig stort. Jeg tenkte ikke at det kunne skje i starten. Jeg tror egentlig ikke det har gått helt opp for meg, forteller han.

Skal vi tro nominasjonene Ivar har mottatt, er det en solid finalist vi har å gjøre med.

“Ivar Anders møter alltid kundene og sine kollegaer med et smil. Alltid behjelpelig og klar for å finne løsninger på ethvert problem. Kundene har aldri noe vondt og si om ham. Bryr seg om jobben sin og jobben han utfører.” skriver Helge Meisingset

Klikk her for å stemme på Ivar!