– Gleden med å skape har fulgt meg siden barndommen. Det eneste som har endret seg er at jeg har avansert fra hytter i skogen til litt større prosjekter, smiler tømreren. Foto: Norges Hyggeligste
Sist oppdatert: 12-09-2023

Jeg er evig optimist

Det krever mye å skulle bli blant finalistene i Norges Hyggeligste og Roger Haagensen ble helt skjelven da han fikk vite at han hadde kommet gjennom nåløyet.

– Jeg brenner for å skape og konstruere og når jeg får jobbe med det jeg brenner for er det umulig å ikke være blid, og positiv, sier Roger.

Ifølge den blide tømreren er det ingenting som er mer motiverende enn å se folks glede når han overlever et prosjekt.

Å skape ting har vært en stor del av livet til Roger. Allerede som syvåring begynte han å bygge hytter i skogen og også lego var med å dyrke lidenskapen.

– Gleden med å skape har fulgt meg siden barndommen. Det eneste som har endret seg er at jeg har avansert fra hytter i skogen til litt større prosjekter, smiler tømreren.

Brenner for å skape og inspirere

Med 33 års erfaring fra bransjen kan Roger stolt kalle seg både byggmester, tømrermester og takstmann. Denne allsidige bakgrunnen er et resultat av ønsket om å skape og inspirere, og har vært til stor hjelp i håndverksbransjen.

– Jeg er som en cowboy og hammeren er snekkerens pistol, konstaterer Roger.

Det er dog ikke bare hammeren som får kjørt seg i jobben til Roger. Han er nemlig også en viktig stemme i Norge når det kommer til mikrosement.

– Jeg har et ønske om at mikrosement skal etableres som fag og det hadde vært gøy hvis denne kåringen kunne hjulpet litt på veien, sier han.

Positive nominasjoner, til en positiv kar

Det er mange som mener Roger fortjener tittelen Norges Hyggeligste Håndverker, skal vi tro nominasjonene.

– Jeg prøver å leve etter mottoet “vær som andre som du ønsker at andre skal være mot deg”. For meg handler det om å være en glad og likandes kar, som ser positivt på livet. Jeg er definitivt en evig optimist, stråler Roger.

Og det er tydelig at hans positive innstilling, sammen med den brede kunnskapen om tømrerfaget, blir satt stor pris på:

“Roger er ikke bare Norges mest omgjengelige fyr, men han er også best i arbeidet sitt. Med Roger kan du føle deg trygg fra planlegging til sluttresultat, og du får tett oppfølging underveis. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og Roger leverer også alltid med et stort smil! Definitivt Norges Hyggeligste Håndverker! :D”, skriver Angelina

Positivt humør, god kundeservice og profesjonelle resultater, er en gjenganger i nominasjonene som har kommet inn. Roger legger ikke skjul på at det er stas med så gode tilbakemeldinger.

– Det er slike tilbakemeldinger jeg lever for, og som holder motivasjonen min oppe. Jeg er veldig takknemlig for alle nominasjonstekster og stemmer, sier finalisten.

Klikk her for å stemme på Roger!