– I ungdomsårene hjalp jeg ofte naboene med oppussing og kjøkkenmontering. Jeg likte det veldig godt og bestemte meg raskt for at jeg ville bli håndverker “når jeg ble stor”, humrer Burim. Foto: Norges Hyggeligste
Sist oppdatert: 06-09-2023 

Fagmann med stor stolthet til sitt fag

35 år gamle Burim Avdyli er håndverker med et ekstra godt øye for møbelsnekring. Han har jobbet med kjøkken siden han flyttet til Norge i 2016 og jobber i dag som kjøkkenmontør hos Drømmekjøkkenet AS.

Interessen for håndverkfai startet i ung alder da Burim bodde i Kosovo. Innterssen for faget har han tatt med seg til Norge og Jessheim, hvor han bor i dag. 

– I ungdomsårene hjalp jeg ofte naboene med oppussing og kjøkken montering. Jeg likte det veldig godt og bestemte meg raskt for at jeg ville bli håndverker “når jeg ble stor”, humrer Burim.

Hadde aldri hørt om Norges Hyggeligste 

Burim er nominert i kategorien Åpen Klasse og det er kjøkkenmontering som er hans spesialitet. Den første nominasjonen han fikk i årets kåring var fra Niklas Rønnes, som blant annet beskrev han som “dyktig”, “positiv holdning” og “favoritt blant kunder”.

«Burim er en ekspert kjøkkenmontør som kan beskrives med to ord: ekspertise og positiv. Det er ingen tvil om hvor flink og dyktig han er i sitt felt. Med mange års erfaring, kan Burim utføre oppgaver som andre kanskje vil ha problemer med å fullføre. Men det er ikke bare Burims kompetanse som gjør ham så fantastisk.

Det er også hans positive holdning og evne til å alltid være blid og glad som gjør ham til en favoritt blant kunder. Å se et prosjekt bli fullført til glede for kunden er en stor stolthet for Burim. Han vet hva som skal til for å få jobben gjort riktig og effektivt.»

– Jeg blir jo veldig stolt, sier Burim litt forsiktig. Til tross for at han ikke hadde hørt om kåringen før han selv ble nominert, syns han det er stort å være med.

– Jeg tror ikke jeg vinner, men det hadde jo vært veldig kult, sier han.

Aldri en kjedelig dag på jobb

Arbeidsdagene til Burim er aldri helt like. Han er glad i kundekontakt, og det er tydelig at kundene setter pris på ham. Det kommer tydelig frem i nominasjonen fra Ole Mevlut Hermansen som skriver:

«Brukt Burim noen ganger for kjøkken og diverse arbeid og han er den mest kreative og dyktige håndverkeren jeg har vært borti i sitt felt. Rask som et lyn er han også.»

Nominasjonen avsluttes med skriver Ole Mevlut Hermansen, og følger opp med «I tillegg kjekk, hehe. Alt i ett med denne karen altså, helt utrolig :) Lykke til».

– Jeg har aldri en kjedelig dag på jobb! sier Burim han med et smil.

Klikk her for å stemme på Burim!