Andreas Schaathun, salgsdirektør i Zaptec, ser fra til samarbeidet med EL-PROFFEN. Foto: Zaptec
Sist oppdatert: 06-03-2023 

Zaptec og EL-PROFFEN inngår samarbeid

Det norske teknologiselskapet Zaptec inngår samarbeid med Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN. Sammen ønsker de å gjøre sitt for en mer bærekraftig framtid.

Med høyt fokus på sikkerhet, effektiv lading og gode brukeropplevelser får norske elbilister en tryggere og enklere hverdag.

- Vi ser frem til et langsiktig og strategisk forankret partnerskap med EL-PROFFEN og er veldig glade for at mer enn 180 medlemsbedrifter og 5000 elektrikere nå vil tilby våre løsninger til alle deres kunder i vårt langstrakte land.

- At EL-PROFFEN nå velger Zaptec som sin foretrukne ladeboks til sine kunder, bekrefter viktigheten av å levere et trygt, sikkert og fremtidsrettet kvalitetsprodukt, sier Andreas Schaathun, salgsdirektør i Zaptec.

- Ettersom det er harde værforhold mange steder i Norge, er det derfor viktig at vi har gode og trygge elbilladere laget for norske forhold, sier Stein Vidar Fossner, administrerende direktør i EL-PROFFEN. Foto: EL-PROFFEN

Elbilladere for norske forhold

Zaptec har førsteklasses ladestasjoner til både privat og næring. Elbilladerne er designet, utviklet og produsert i Norge, for norske forhold.

- Vi i EL-PROFFEN er svært glade for å ha Zaptec med på laget. Mange elbilladere installeres utendørs.

- Ettersom det er harde værforhold mange steder i Norge, er det derfor viktig at vi har gode og trygge elbilladere laget for norske forhold, sier Stein Vidar Fossner, administrerende direktør i EL-PROFFEN.

Sikkerhet på øverste hylle

Når det gjelder sikkerhet er Zaptec ledende i elbil-lademarkedet og de er sertifisert med de høyeste sikkerhetsstandardene.

- Alle løsninger og komponenter blir nøye utvalgt når vi utvikler produktene våre, og ladeboksene fra Zaptec går gjennom grundig testing eksternt for å bekrefte at de oppfyller alle sikkerhetskrav.

- Det er viktig at kundene føler seg trygge på våre produkter, som også har fem års garanti. Smartheten i ladeboksene gjør også at de oppdaterer seg med nye funksjonaliteter som sikrer et fremtidsrettet produkt, sier Schaathun.

Zaptec Go ble testvinner i NAFs test av ladebokser. Foto: Zaptec

At Zaptec har fokus på sikkerhet er noe EL-PROFFEN verdsetter i høy grad.

- I EL-PROFFEN jobber med elektrisitet som i utgangspunktet kan utgjøre en risiko. Derfor er vi spesielt opptatt av sikkerhet, både når det gjelder kvaliteten på produktene og profesjonaliteten på installasjonsarbeidet.

- Det er betryggende for våre elektrikere, som installerer produktene, og for våre kunder som skal ha produktene i sine hjem, sier Fossner.

Markedets beste elbillader for en grunn

I 2022 ble hjemmeladeren Zaptec Go testvinner i NAFs test av ladebokser. Av nærmere 30 ulike elbilladere på markedet ble 10 av dem vurdert av NAF. Ekspertene vurderte sikkerhet, montering, brukervennlighet, dokumentasjon, funksjonalitet og design.

I tillegg vant Zaptec Go den internasjonale designkonkurransen Red Dot Design Award 2022, for beste produktdesign. Red Dot Design Award regnes for å være en av de mest prestisjefylte prisene i designbransjen.

Med denne bakgrunnen er det trygt å si at Zaptec Go er et trygt og godt valg for hele familien.