Foto: Zaptec
Sist oppdatert: 19-07-2023 Annonsørinnhold 

Markedets beste elbillader for norske forhold

Markedets beste elbillader er designet, utviklet og produsert i Norge, for norske forhold. Dette er laderen du vi ha!

Zaptec Go er liten, kraftig, den lader når strømmen er billigst. Laderen passer alle typer elbiler og hjem, og er utviklet spesielt med take på norsk forhold.

Elbilladeren Zaptec Go ble også kåret til best i test av NAF i 2022. 

Foto: Zaptec

I en sikkerhetsklasse for seg selv

Zaptec oppfyller alle sikkerhetskrav fullt ut og er faktisk den eneste leverandøren som har bevist at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt.

Hos Zaptec er sikkerhet høyeste prioritet i alt de gjør. Alle deres løsninger og komponenter er nøye utvalgt, og de inngår aldri kompromiss når det kommer til sikkerhet. 

Brukervennlig elbillader til alle biltyper

For kunder er Zaptec Go et lett valg om du ønsker en enklere og bedre ladeopplevelse. Laderen passer til alle biltyper og oppdaterer seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene gjennom tilkobling til WiFi eller 4G.

Én størrelse, seks farger

Zaptec Go er laget for å passe alle typer hjem. Laderen kommer i alle størrelse med seks ulike farger slik at kunde kan velge den som passer deres hus best. 

Foto: Zaptec

Fremtidsrettet og alltid oppdatert

Zaptec Go er spekket med det beste av teknologi og ettersom den alltid er tilkoblet WiFi, eller 4G LTE-M, oppdaterer Zaptec Go seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene.

Smartlading med Eco Mode

I Zaptec-appen finner du en funksjonene som heter Eco Mode. Aktivere Eco Mode og du lader kun når stømmprisen er billigst i løpet av dagen. 

Basert på Zaptec sine estimater kan du forvente 15-20 prosent lavere ladekostnader med Eco Mode. Det vil derfor bli enda mer økonomisk å kjøre elektrisk.

Kontakt EL-PROFFEN for mer informasjon om Zaptec Go og finn din nærmeste innstalør.