SmartDok treffer du på stand D04-11
Sist oppdatert: 15-05-2023 Annonsørinnhold 

Treff oss på Bygg Reis Deg 2023

SmartDok er på plass på Bygg Reis Deg for å møte våre kunder, være tilgjengelig for dem om det er noe de skulle lure på angående oss og ikke minst ha gode, og nyttige samtaler med dem.

- Det er også spennende å treffe nye potensielle kunder som ønsker å effektivisere hverdagen med SmartDok. Så er det jo også utrolig morsomt å henge med bransjen på kveldstid!

Pulsen på bransjen

- Vi har vært på plass her så lenge jeg kan huske. Messen er viktig for å ta pulsen på bransjen og få innspill, og tilbakemeldinger på produktet vårt, slik at vi hele tiden kan følge utviklingen i byggebransjen, sier Lasse Sørnes, CMO i Smartdok.

- Det er ikke til å stikke under en stol at vi har truffet mange selskap som har blitt kunder hos oss i ettertid på tidligere messer.

Plan for årets deltagelse

- Vi har noen skikkelige godbiter på lager, som vi håper å ha på plass innen Bygg Reis deg. SmartDok legger opp til en spennende høst med flere nyheter.

- Vi stiller med medarbeidere fra salgsteamet, supportmedarbeidere og utviklere. Som vanlig en skikkelig fruktkurv med mennesker som garantert kommer til å skape liv og røre på messen.

SmartDok forenkler HMS og Sikkerhet

Hvorfor skal du ta turen innom dere på stand D04-11?

- Du skal komme innom oss om du vil høre mer om hvordan du kan jobbe enda mer effektivt og ikke minst treffe hyggelige mennesker som garantert kommer til å gjøre deg i godt humør!

SmartDoks forventninger til messen i oktober 2023?

- Vi forventer en stor mengde folk som gleder seg til å komme på messen for å bli inspirert, informert og ikke minst ha det kjempegøy sammen med bransjen og oss!

Tre årsaker til å velge SmartDok:

  1. Timefangst, full kontroll på dokumentasjon og forenklingen av hverdagen
  2. Rapporter og dokumentasjon hentes ut med et enkelt tastetrykk
  3. SmartDok har en support i verdensklasse

Er du klar for en ny digital hverdag hvor du sparer både tid og penger? Du trenger ikke å vente til messen - kontakt oss i dag!