- Vi lever av å levere pålitelige og innovative løsninger til håndverkerbransjen, denne tjenesten forsterker vår forpliktelse til å gi økt trygghet og tillit til håndverkerne. 
Sist oppdatert: 22-05-2024 Pressemelding 

Aptly lanserer oppgjørsgaranti

Aptly er boligportalen for proffe håndverkere og entreprenører. Selskapet er helnorsk og utviklet av håndverkere, i samarbeid med utviklere.

- Eliaden er den viktigste møteplassen for elektrikerne og beslutningstakerne innen elektro. Vi stiller ut for andre gang og gleder oss til å gjenta suksessen fra 2022, sier Fredrik Walter Johansen, daglig leder i Aptly.

Da Norsk Byggebransje besøkte Fjorden Elektro AS, skrøt de hemningsløst at Aptly:

- Vi er en heldigital bedrift og har testet andre verktøy for tilvalg tidligere uten suksess. Etter å ha tatt i bruk Aptly er gutta i fyr og flamme. Slik vi ser det er det ingen som kan måle seg med Aptly som tilvalgs portal. Aptly gjør oss bedre.

Aptly Tilvalgsportal - Digitalisert tilvalgs tjeneste ved boligkjøp

Lanserer stor nyhet på Eliaden

- Vi gleder oss spesielt til å lansere vår største nyhet på mange år, nemlig oppgjørsgaranti for installatøren.

- Som elektriker så jeg tidlig behovet for effektivisering og muligheter for mersalg. Med Aptly er målet vårt å hjelpe elektrikerne å få enda bedre kontroll på sin likviditet. Det gjør vi aller best med å tilby oppgjørsgaranti.

- Gjennom oss kan de spare tid på administrasjon og får pengene på konto i det de utfører arbeidet.

- Vi lever av å levere pålitelige og innovative løsninger til håndverkerbransjen, denne tjenesten forsterker vår forpliktelse til å gi økt trygghet og tillit til håndverkerne.

Grip mulighetene til å være blant de første til å teste oppgjørsgaranti fra Aptly

- Ingen flere ubetalte fakturaer! I forbindelse med Eliadens 40 års jubileum i år knaller vi til og lover de første 40 som signerer på messen mulighet til å teste løsningen kostnadsfritt, avslutter Johansen.

Ta turen innom monter B04-18 på Eliaden

Kontakt: Fredrik Walter Johansen Daglig Leder Aptly +47 95300878. Eller e-post: oppgjorsgaranti@aptly.no

Nelfo inngikk samarbeid med Aptly i 2022.

- Aptly er langt mer enn bare et program for tilvalg. Det gir våre medlemmer verktøy som hjelper dem å effektivisere sine prosesser, øke mersalget og lønnsomheten i hvert prosjekt. Les mer.

Aptly er en ledende leverandør av teknologiske løsninger for håndverkerbransjen. Selskapet tilbyr en rekke verktøy og tjenester designet for å forenkle og forbedre håndverksprosjekter for entreprenører, kunder og leverandører. www.aptly.no