Ta sommerferie med god samvittighet
SmartDok er produsert på bakgrunn av hva bygge- og anleggsbransjen har behov for, og alle funksjoner er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Vi har alltid hatt et fokus på at vi skal løse et problem og gjøre hverdagen enklere for kunden. Foto: SmartDok
Sist oppdatert: 06-07-2021 - Annonsørinnhold 

Ta kontroll på prosjektene og sommerferie med god samvittighet

SmartDok-appen brukes i dag av brorparten av alle norske maskinentreprenører. Takket være en brukervennlig app kan de raskt og enkelt registrere alt av dokumentasjon i samme appen. 

Bruk tiden før sommerferien til å bli kjent med systemet som skal hjelpe deg med å gjøre 2021 mer lønnsomt.

Ikke ta sommerferie med dårlig samvittighet på grunn av at en mangler kontroll på prosjektet. Heldigvis finnes det tiltak en kan gjøre for å gjøre seg mer forberedt, og ikke minst skaffe seg mer kontroll og styring over prosjektene, samt drive et godt HMS-arbeid. Et av disse tiltakene er å ta i bruk et digitalt dokumentasjonsløsning.

La 2021 bli året da penn og papir ble overflødig, og la timeregistrering, HMS, maskin- og service, varetransport og mange andre tidkrevende registreringer skje via et digitalt hjelpemiddel.

Kontakt oss i dag og vi hjelper deg med å komme i gang med vår løsning og ikke minst et mer forutsigbart 2021.

SmartDok. Alt i en app

Hva er SmartDok?
Det finnes mange alternativer for å registrere timer i bygge- og anleggsbransjen, men SmartDok er unik i sin form at verktøyet er laget for og av anleggsbransjen, og ikke minst inneholder alt i én app.

SmartDok er produsert på bakgrunn av hva bygge- og anleggsbransjen har behov for, og alle funksjoner er utviklet i tett samarbeid med bransjen. Vi har alltid hatt et fokus på at vi skal løse et problem og gjøre hverdagen enklere for kunde

SmartDok hjelper deg ta pulsen på prosjektet. Vår timeregistreringsmodul er unik i den form at den er tilpasset bransjen, og våre gode integrasjoner sørger for smidig kommunikasjon med økonomisystemene.

Med vårt prosjektdashboard har du full oversikt over hva som rører seg på prosjektet.
SmartDok er også et svært smart HMS-system! Vår nye HMS Pro inneholder blant annet avviksregistrering, RUH, SJA, HMS-hånbok, skjema og sjekklister og fotodokumentasjon. Denne er i dag en av våre mest populære produkter

Inneholder 10 moduler som du kan velge mellom. Timeregistrering, HMS, Maskin og service, Vare og transport, Rodeliste, Mannskapslister, Orde, Ressursplanlegger, Verktøyoversikt og Kjørebok

SmartDok brukes i dag av 70.000 brukere som til sammen daglig registrerer ca. 500.000 arbeidstimer – i appen

6 gode grunner til å velge SmartDok

1: Lett å bruke
– Våre ansatte registrerer timer, dokumenterer bilder og avvik med appen, og opplever det som en enklere arbeidshverdag, Pål Oldervoll i Drange Maskin.

2: Laget for bygge – og anleggsbransjen
– Fra å gå fra papirlister til å ha det på telefonen har vært en helt ny hverdag. Veldig enkelt når en skal fakturere, Anleggsgartner Sindre Book, Grøteig AS.

3: Alt i én app
– Vi har nå full kontroll, og bruker mindre tid på å dokumentere timelister, HMS og varetransport, sier Sven Andre i Kristoffersen AS.

4: Korrekt lønns- og fakturagrunnlag
– Digitaliseringen sparer oss en plass mellom 30-50.000 kroner i måneden, Arild Hatland, Grunnarbeid Vest AS.

5: Mindre papir – mer tid til produksjon
– Vi sparer ihvertfall 1 til 2 årsverk på bruk av SmartDok, HMS/KS-leder Inge Mardahl Mardahl Maskin AS.

6: Integrasjoner
– Det er en drøm å kjøre lønn med en god integrasjonen, Carina Edberg i regnskapsbyrået Atenti AS.