- Vi i SmartDok er glade for å ha landet avtale med AutoReg. Dette er markedets beste løsning for alle som driver med brøyting/strøing om vinteren og kantklipping og børsting som sommeren, sier Daglig leder i SmartDok, Bjørn Tore Hagberg. Foto: SmartDok
Sist oppdatert: 04-01-2024 Pressemelding 

SmartDok og AutoReg inngår eksklusivt samarbeid

SmartDok brenner for innovative løsninger som kan gjøre arbeidshverdagen både enklere og mer effektiv.

Deres nyeste tilskudd i en stadig økende produktportefølje, er en spesiell løsning for alle som jobber med brøyting og strøing på vinterstid, samt kantklipping og børsting om sommeren. 

Ved å inngå eksklusivt samarbeid med AutoReg, tidligere Brøytekontroll, følger SmartDok opp deres forpliktelse til å tilby innovative løsninger til deres kunder i bygg- og anleggsbransjen. 

Avtalen innebærer at SmartDok blir eneforhandler av løsningen i Norge og Sverige.

Eksklusivitet og kvalitet

SmartDok har valgt AutoReg grunnet deres gjennomtenkte og moderne teknologi. Som eneforhandler av løsningen i Norge og Sverige, bringer SmartDok sine kunder en løsning de bestemt mener er markedets beste. 

- Vi i AutoReg er veldig fornøyde med å ha fått på plass en avtale med SmartDok.

- Samarbeidet gjør at våre kunder kan få enda bedre oppfølging, og vi kan rendyrke utviklingen av produktet og tjenestene til AutoReg, sier Asbjørn Pettersen.

Daglig leder i SmartDok, Bjørn Tore Hagberg har også stor tro på samarbeidet.

- Vi i SmartDok er glade for å ha landet avtale med AutoReg. Dette er markedets beste løsning for alle som driver med brøyting/strøing om vinteren og kantklipping og børsting som sommeren.

- Dette betyr også en spennende overgang for vår tidligere rodelistemodul.

- Samtidig som vi knytter oss til AutoReg vil vi gradvis fase ut vår egen løsning for brøyting i 2024, for å gjøre plass for noe enda bedre, sier Hagberg.

- Samarbeidet gjør at våre kunder kan få enda bedre oppfølging, og vi kan rendyrke utviklingen av produktet og tjenestene til AutoReg, sier gründer Asbjørn Pettersen. Foto: AutoReg

Vinteren venter ikke - Bestill demo i dag!

Alle som ønsker mer informasjon om løsningen kan kontakte SmartDok for demo og se selv hvorfor denne løsningen er alt de trenger for å håndtere vinterens utfordringer med stil.

Med SmartDok og AutoReg, blir vinteren ikke bare enklere, men også en periode du kan se frem til.

Som Jokke sa det : «Her kommer vinteren, her kommer den kalde fine tida«. La oss gjøre denne tiden ikke bare kald, men også effektiv og problemfri med vår innovative løsning! 

Ta steget inn i fremtiden med SmartDok og AutoReg – Kontakt oss i dag!

Hva er AutoReg?

AutoReg (tidligere Brøytekontroll) er en løsning som gjør vintervedlikeholdet enklere, slik at du kan holde veiene trygge. Med AutoReg får du enkelt full oversikt for hele firmaet når du driver med vintervedlikehold!

  • Planleggingsmodul for å sette opp brøyteroder og oppgaver
  • En egen app for brøytesjåførene som viser rodene og logger alt arbeid
  • Integrasjon mot regnskapssystem

Les mer om AutoReg her!