– Jeg er veldig motivert! Jeg ønsker å bidra til godt samarbeid internt ved å involvere mange ressurspersoner i SmartDok. Jeg liker å jobbe med å bygge relasjoner og gjennom det skape resultater. Foto: SmartDok
Sist oppdatert: 26-04-2023 Pressemelding

Ny partneransvarlig i SmartDok

Knut Leo Abrahamsen er tildligere OL deltaker og er ny partneransvarlig i SmartDok. 

Knut Leo har en bakgrunn som kombinertløper. Han ble juniorverdensmester i den individuelle konkurransen under Junior-VM i Murau i 1982. Hans beste verdenscup-plassering er en tredjeplass fra et renn i Østerrike i 1987. Han deltok også i OL 1988 i Calgary.

– SmartDok som produkt kan integreres med flere økonomisystemer og prosjekt oppfølgingsverktøy. For å kunne hente ut et størst mulig salgspotensial, er det viktig for oss og samarbeide nært med våre partnere.

I vårt salgsarbeid i dag er det flere som ønsker integrasjon med oss. Partneransvarlig skal også bidra til å skape nye avtaler. Dette med en målsetting om å forbedre våre salgskanaler.

Som partneransvarlig vil Knut Leo følge opp MEF, med deres regioner, nettverk, møter og konferanser. Det er avgjørende å jobbe tett med ressurspersoner i MEF slik at SmartDok kan legge til rette for økt trykk inn mot medlemmene i MEF som er selskapets viktigste målgruppe.

Ser fram til nye spennende oppgaver

– Jeg er veldig motivert! Jeg ønsker å bidra til godt samarbeid internt ved å involvere mange ressurspersoner i SmartDok. Jeg liker å jobbe med å bygge relasjoner og gjennom det skape resultater.

– Arrangement er en viktig del av det. Vi er med på mange arenaer allerede og jeg håper på å lage flere av dem på veien videre.

Knut Leo forteller videre om sitt fokus på direkte kontakt med SmartDoks partnere

– Jeg er en person som liker å være ute hos kundene. Jeg kommer til å oppsøke våre partnere «hjemme hos dem» og jeg ønsker å legge til rette for arenaer hvor våre partnere også samarbeider med oss på våre arenaer.

– Mokka (Muqaddes Aftab) har kommet godt i gang med jobben som partneransvarlig. Nå skal hun dessverre forlate oss og har fått nye spennende utfordringer. Jeg skal bygge videre på det gode arbeidet hun har startet.

– Vi er jo to ulike personer med ulike erfaringer, så jeg ønsker å bygge dette videre med å sette mitt preg på dette og viktigst av alt; dette er TEAMWORK.

– Det er dermed viktig å jobbe tett med ledelsen, forretningsutvikling, salgsteamet, CS/Support og utviklingsavdelingen hos oss.

Sammen tar vi “pulsen på prosjektet”