Med SmartDok på mobilen er det lettere å lykkes med digitalisering av prosjektregnskapet i bygg- og anleggsbransjen. Foto: SmartDok 
Sist oppdatert: 15-02-2024 Annonsørinnhold 

Full kontroll med Tellit og SmartDok

- Takket være SmartDok og Tellit Prosjektinfo har våre prosjektledere full oversikt over prosjektregnskapet, forteller Joakim Krogstad, Digitaliseringsansvarlig i POB Entreprenør AS.  

- Vi får både timekostnader importert og bokført automatisk i Unit4 ERP. 

I jakten på høyere presisjon og effektivitet har POB Entreprenør AS tatt i bruk Tellit Solutions, som er tilpasset for entreprenør- og bygg- og anleggsbransjen.

Løsningen har gitt dem full kontroll over av prosjektregnskapet, som er en vital del av driften. 

Med integrasjonen av Unit4 ERP og SmartDok, utviklet av Tellit Solutions, automatiseres og forenkles overføringen av viktig prosjektinformasjon. 

Dette inkluderer detaljer om prosjekter, underprosjekter, produksjonskoder, prosjektkostnader, og ikke minst, reelle ressurskostnader.

Resultatet er en sømløs strøm av data som sikrer at regnskapsavdelingen og prosjektledere alltid har oppdatert informasjon om løpende prosjektkostnader. Joakim Krogstad, Digitaliseringsansvarlig i POB, uttaler:

- Med SmartDok og Prosjektinfo har våre prosjektledere full oversikt over prosjektregnskapet. Timekostnader importeres og bokføres automatisk i Unit4 ERPHan fremhever også løsningens effektivitet

- Løsningen gjør det også enkelt å viderefakturere timer. Vi kan raskt se og behandle alle timer fra SmartDok i Prosjektinfo, og holde styr på hva som er fakturert eller ikke, Legger han til.

Med SmartDok på mobilen er det lettere å lykkes med digitalisering av prosjektregnskapet i bygg- og anleggsbransjen.

SmartDok forenkler HMS og Sikkerhet

Hvilke data synkroniseres?

Kjerneelementene som synkroniseres mellom systemene er viktige for operasjonell suksess. Dette omfatter administrasjon av grunndata som prosjekter, underprosjekter, produksjonskoder, og ansattes kostnadskategorier i Unit4 ERP, som synkroniseres med SmartDok.

Videre innebærer importdata fra SmartDok detaljert innsikt i materialforbruk på prosjekt, timeregistrering for både mann og maskin, tillegg og endringer, samt diett for ansatte. 

Dette skaper et robust økosystem for datahåndtering som støtter alle aspekter av prosjektregnskapet.

Ved å tilby en integrert, effektiv og transparent tilnærming til prosjektregnskap, understreker POBs suksess med systemet viktigheten av digital innovasjon i bransjen.

Det gir ikke bare bedre økonomisk oversikt, men også en sterkere plattform for beslutningstaking og strategisk planlegging.