HR/HMSK Manager, Evy Olsen er fornøyd med bekreftelsen fra Nemko, og takker alle ansatte for deres innsats som ledet til vår vellykkede ISO 9001:2015 sertifisering. Foto: SmartDok
Sist oppdatert: 22-11-2023 Pressemelding 

En stor dag for SmartDok

SmartDok har fått ISO 9001:2015 sertifisering på sitt ledelsessystem

Etter et spennende besøk fra Nemko, har SmartDok nådd en betydelig milepæl: Vårt interne ledelsessystem for kvalitet har blitt sertifisert i henhold til ISO 9001:2015-standarden.

Dette er en stor ære og en bekreftelse på vårt engasjement for kontinuerlig forbedring og vårt ønske om å levere et produkt og tilhørende tjenester som er til å stole på.

- Å motta dette sertifikatet er et stort øyeblikk for hele SmartDok. Det beviser at våre interne prosesser og vårt ledelsessystem oppfyller de strenge kravene den internasjonale standarden stiller, forteller HR/HMSK Manager i SmartDok, Evy Olsen.

Det er imidlertid viktig for oss å klargjøre at det er vårt interne ledelsessystem som har oppnådd denne sertifiseringen.

- Selv om mange av våre kunder har benyttet vår SmartDok-software til å bygge opp sine egne sertifiserte systemer, er det vårt interne ledelsesystem som nå er ISO 9001:2015 sertifisert, og ikke selve SmartDok-produktet, forklarer Olsen.

Vi ser denne sertifiseringen som en anerkjennelse av vår dedikasjon til kvalitet i alt vi gjør.

- Den styrker vår forpliktelse til å levere gode tjenester og forsterker vår posisjon som en pålitelig og kvalitetsbevisst partner i bygge- og anleggsbransjen.

Ser vårt sertifikat og sertifiseringsdokument.