SmartDok-appen har raskt blitt populær innen bygg og anlegg og har i dag over 80.000 brukere. Foto: SmartDok
Sist oppdatert: 09-05-2023 Annonsørinnhold 

80.000 brukere sier alt

Med fokus på brukervennlighet og driftssikkerhet har SmartDok-appen blitt en favoritt blant de som jobber innen bygge- og anleggsbransjen. 

Appen til SmartDok tilbyr en lang rekke praktiske funksjoner som er spesialutviklet for bransjens behov. Med SmarDok appen får bedriften en mer effektiv og sikker arbeidsdag for alle sine ansatte. 

La oss se nærmere på hva som gjør SmartDok-appen så populær og hvordan den hjelper over 80.000 brukerne i deres daglige arbeid.

Allsidig og inkluderende

SmartDok-appen er laget for å passe alle typer bedrifter innen bygge- og anleggsbransjen, fra de som arbeider med gravemaskiner til de som bygger hus og de som sitter på kontoret. Dette gjør at hele organisasjonen kan dra nytte av appen og samarbeide mer effektivt i hverdagen. 

Alt du trenger i en og samme app

Med SmartDok-appen har dine ansatte tilgang til alle funksjonene de trenger, uansett hvor de befinner seg. Appen tilbyr nyttige funksjoner, som timeregistrering, HMS/KS, maskin- og verktøyoversikt, mannskaps lister, vare- og massetransport samt mye mye mer.

I tillegg gir dokumentsenteret tilgang til alle dokumenter og håndbøker, noe som gir brukerne all nødvendig informasjon akkurat når de trenger det.

SmartDok forenkler ganske enkelte hverdagen i alle ledd. 

Rask, responsiv og effektiv

SmartDok-appen er designet for å være rask og responsiv til alle mobile enheter. Det betyr at appen kan brukes på alle smart telefoner og reagere lynraskt på brukerens handlinger. 

Dette er spesielt viktig når man jobber i ute på plass og trenger tilgang til informasjon eller registrere data raskt og enkelt. Dette bidrar til å gjøre SmartDok appen ennå mer brukervennlig og effektiv, noe som igjen er helt avgjørende når man jobber i en hektisk bransje som bygg og anlegg.

Styrket HMS-kultur

Med SmartDok-appen får ansatte og ledere også enkel tilgang til bedriftens HMS-håndbok direkte på mobilen. Dette sikrer at alle er oppdatert på bedriftens HMS-prosedyrer og retningslinjer, og ikke minst at de har all nødvendig informasjon for å utføre jobben sin på en trygg og sikker måte. 

Appen inneholder også HMS/KS-modulen, som inkluderer HMS-håndbok, SJA, RUH, kvalitetsavvik, forbedringsforslag og positive observasjoner, noe som bidrar til å styrke HMS-kulturen i bedriften.

Intuitivt dashboard og timeoversikt

SmartDok-appens dashboard gir en oversiktlig og enkel tilgang til de viktigste funksjonene, mens timeoversikten gir brukerne full kontroll over egne timer. Dette bidrar til en mer effektiv arbeidsflyt og gjør det enklere å holde styr på arbeidstiden.

Like smidig på iOS som Android

SmartDok-appen er utviklet ved hjelp av et crossplattform-rammeverk, noe som sikrer at den fungerer smidig på både iOS og Android. Dette forenkler arbeidet for utviklere, siden de kan fokusere på å optimalisere appens funksjoner og ytelse uten å bekymre seg for kompatibilitetsproblemer mellom plattformene.

Videre bidrar det til enklere kundestøtte, ettersom appen oppfører seg likt på begge plattformene og dermed reduserer risikoen for plattformspesifikke problemer.

Dermed kan ansatte stole på at de vil kunne installere og bruke appen problemfritt, uavhengig av hvilken enhet de benytter. Dette er en viktig fordel i en bransje der effektivitet og brukervennlighet er avgjørende, og bidrar til at SmartDok-appen er en pålitelig og nyttig ressurs for alle brukere.

SmartDok bestill en demonstrasjon

Dokumentasjon og kommunikasjon

Appen lar brukerne enkelt sende inn dokumentasjon i form av bilder på varer, massetransport og feilmeldinger på maskin, inkludert muligheten til å tegne og skrive på bildene. Brukerne kan også distribuere nyhetssaker internt i firmaet, noe som bidrar til bedre kommunikasjon og informasjonsdeling innad i organisasjonen.

Intern telefonliste

SmartDok-appen gir brukerne tilgang til en intern telefonliste, noe som gjør det enkelt å finne og kontakte kolleger når det er nødvendig.

Hyppige oppdateringer

SmartDok er dedikert til å lytte til alle sine kundenes behov og ønsker, og appen oppdateres jevnlig med forbedringer og ny funksjonalitet. Dette sikrer at brukerne alltid har tilgang til den nyeste og beste versjonen av appen.

SmartDok-appen har vist seg å være et verdifullt verktøy i bygge- og anleggsbransjen, og har raskt blitt en favoritt blant brukerne.

Med sin brukervennlighet, allsidige funksjonalitet og kontinuerlige forbedringer, er det ikke rart at så mange sverger til SmartDok-appen for å effektivisere arbeidsdagen sin.

Denne appen bidrar til økt kommunikasjon, bedre HMS-kultur, mer effektiv tidsregistrering og lønnsbehandling, og styrker samarbeidet i hele organisasjonen.