Bravida valgt og bestille alle tappevann og golvvarme skap ferdige prefabrikerte av LK Systems noe som forenkler arbeidet på byggeplass for våre rørleggere
-For og forenkle logistikk og minske arbeidstid på byggeplass har vi i Bravida valgt og bestille alle tappevann og gulvvarmeskap ferdige prefabrikerte av LK Systems noe som forenkler arbeidet på byggeplass for våre rørleggere samt planlegging for våre projektledare, sier Simon Strømmen, hos Bravida Norge AS. Foto: Bravida Norge
Sist oppdatert: 09-04-2021

Forenkler arbeidet med løsninger fra LK Systems 

Sammen med Bravida Norge AS skal LK Systems AS levere prefab, gatevarme, gulvvarme og tappevann til deler av det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Hele byggemassen er planlagt å bli på 105 000 kvadratmeter, fordelt på blant annet 640 enkeltrom med eget bad. Oppdragsgiver Helse Stavanger HF har inngått kontrakt med Bravida Norge AS om å levere rørsystemene til sengeroms byggene (A & B).

– Vi ser frem til å levere tappevann og gulvvarme samt prefabrikkerte rør skap til det nye universitetssykehuset i Stavanger sammen med LK Systems.

-For og forenkle logistikk og minske arbeidstid på byggeplass har vi i Bravida valgt og bestille alle tappevann og gulvvarmeskap ferdige prefabrikkerte av LK Systems noe som forenkler arbeidet på byggeplass for våre rørleggere samt planlegging for våre projektledere, sier Simon Strømmen, hos Bravida Norge AS.

  • slide
  • slide

Det nye sykehuset ligger på Ullandhaug og er nabo med Universitetet i Stavanger. Målet er å sørge for fremtidens spesialisthelsetjeneste for hele befolkningen i Sør-Rogaland.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle smartere og mer bærekraftige løsninger som gjør hverdagen enklere for kundene våre. Derfor er jeg glad for og stolt over at vi nå kan videreutvikle vårt sterke samarbeid med Bravida Norge, sier Anthoni R. Dias, som er salgssjef på LK Systems AS, i en melding.

Sykehuset innbefatter både fysisk helse og psykiatri, med blant annet avdelinger som akuttmottak, poliklinikker, laboratorier, røntgendiagnostikk, operasjon, intensivbehandling og fødeavdeling.

For en enklere og smartere hverdag
Enklere, smartere og mer bærekraftig – hos LK mener vi at det alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på. I alt vårt arbeid foretrekker vi innovasjon over status quo, og enkelhet over kompleksitet. Med denne overbevisningen utvikler LK smarte produkter og systemløsninger for varme, vann og sanitet.

LK Systems er ledende i Norden innen løsninger for varme- og tappevannsystemer. Våre systemer er enkle å installere, og i vårt prefabrikkeringsanlegg produserer vi også skreddersydde systemer som forenkler installasjonen ytterligere. Fra idé til ferdig produkt – her får du de smarteste løsningene, både i dag og i fremtiden.

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging