Previous
Next
På bildet fra venstre: Lars Kristiansen, daglig leder i Lerka Eiendom, Tom Egil Roll-Olsen, daglig leder i Lerka utvikling, Morten Støtterud, prosjektsjef i STØ og Trond Berget-Ausland, daglig leder i STØ. 3D/ill: Arcasa Arkitekter AS
Sist oppdatert: 22-02-2023 Pressemelding 

STØ Entreprenør skal bygge nytt Bydelshus i Bydel Grorud

STØ Entreprenør AS er stolte over å kunne meddele at vi har signert en totalentreprise med Lerka Utvikling AS om å bygge nytt Bydelshus i Kakkelovnskroken 3 i Bydel Grorud.

Kontraktsummen er på 292,5 millioner kroner eks. mva.

- Vi i STØ gleder oss til å være en del av dette spennende prosjektet sammen med Lerka uttaler daglig leder Trond Berget-Ausland. Vi takker Lerka for tilliten de har vist STØ.

- Gjennom tett samarbeid med byggherren skal vi levere prosjektet med god kvalitet og til avtalt tid.

Prosjektet Kakkelovnskroken 3 omfatter primært kontor og publikumsareal på ca 10.000 m2, fordelt på 3 og 4 etasjer. 

TKC Prosjekt

Fra Rødtvet T-banestasjon ankommer de ansatte og besøkende et åpent og innbydende torg på Kakkelovnskroken 3 med blant annet kafé og bakeriutsalg. 

Utover det areal som inngår i Bydelens arealplan planlegges det for et nytt tannhelsesenter, legekontor og apotek på eiendommen.

Videre vil det i underetasjen være lademuligheter for både el-bil og el-sykkel.

Byggherre og Bydel Grorud har høye miljøambisjoner med fokus på ombruk og redusert forbruk. Bygget vil sertifiseres på nivå BREEAM Very Good.

Daglig leder i Lerka Utvikling, Tom Egil Roll-Olsen, er veldig tilfreds med med avtalen som er inngått med STØ Entreprenør.

Vi hadde god kjemi fra første stund og ser frem til et godt samarbeid om prosjektet i Kakkelovnskroken 3. Bygget står klart november 2024. 

Byggherre og eier er Lerka Utvikling AS som eies 80% av Lerka Eiendom AS og 20% av Tom Egil Roll-Olsen gjennom KBU Holding AS.