Mimax signerte ny rammeavtale med Strukta.
Marked- og kalkulasjonsleder i Mimax Bjørnar Veum er svært fornøyd med avtalen og trekker frem god kommunikasjon som et viktig moment for at avtalen er attraktiv for begge parter. Fra venstre: Håkon Henriksen (Strukta) Bjørnar Veum (Mimax) Foto: Mimax
Sist oppdatert: 07-11-2020

Forlenger samarbeidet

Kjerneboring- og betongsagingsfirmaet Mimax Asfalt & Betong AS har signert nok en rammeavtale med Strukta AS. Avtalen gjelder ut 2024 og innebærer boring, og saging på opptil 500 leiligheter fordelt på 3-4 prosjekter i Kolbotn, Rælingen og Oslo-området.

-Vi velger å tegne ny avtale med Mimax da de har vist leveringsdyktighet, konkurransedyktige priser og ikke minst har de et profesjonelt forhold til sikkerhetsarbeid.

-Vi har benyttet Mimax på våre prosjekter siden vi etablerte Strukta i 2012, sier prosjektleder og medeier, Håkon Henriksen. 

Marked- og kalkulasjonsleder i Mimax Bjørnar Veum er svært fornøyd med avtalen og trekker frem god kommunikasjon som et viktig moment for at avtalen er attraktiv for begge parter.

-Strukta er gode på både planlegging og gjennomføring i prosjektene sine. God informasjon hele veien gjør at vi kan utføre vår jobb etter planen og det sørger for effektivitet, og videre til lønnsomhet for begge parter. Samtidig bidrar godt samarbeid med en lojal kunde til at våre folk yter det lille ekstra. 

Norsk Byggebransje på LinkedIn
Følg Norsk byggebransje på Instagram|Norske Byggeprosjekter

Dere får skryt for å ha et et profesjonelt forhold til sikkerhetsarbeid, kan du utdype det for våre lesere?

-Vi jobber på oppdrag av alle de store aktørene i bransjen, Hent, AF gruppen, Veidekke, Skanska, NCC med flere. Det betyr at vi stadig stilles ovenfor nye krav, som vi selvsagt tilpasser vårt HMS system. 

-Vår HMS/KS og personalleder Linda Kjeksrud kom til oss fra stillasbransjen for tre år siden og har tilført oss utrolig mye. Hun gjør en fantastisk jobb. Vi kan stolt si at vi etterlever de strengeste kravene, konstant sier Veum til Norsk Byggebransje.

For Mimax er avtalen med Strukta en av flere store avtaler som er inngått denne høsten. Daglig leder i Mimax, Morten Kirsebom forteller at på tross av omstendighetene med smitteverntiltak på byggeplasser og et generelt mer krevende marked for bransjen, har Mimax så langt i 2020 økt omsetningen. 

Hva gjør at dere lykkes i en tid hvor mange opplever stor usikkerhet?

-Langsiktighet, rammeavtaler og samarbeid er nøkkelen. Vi har holdt på lengst i Norge med det vi gjør og la for mange år siden en strategi der kjennskap, og goodwill bygges og pleies. Den strategien har gjort oss mindre sårbare for markedssvingninger enn tidligere, avslutter Morten Kirsebom.

Om Mimax
Mimax Asfalt & Betong AS har sterke aner til A/S Mimax som startet opp i 1930 og som har drevet med kjerneboring og betongsaging siden slutten av 60-tallet.

Mimax er i dag Norges ledende aktør innen sitt fagfelt med ca 120 ansatte. Mimax har avdelinger i Lier, Oslo, Vestfold Telemark og Bergen.

Vi når ikke klimamål uten å stille krav til eksisterende og nye bygg

Vi når ikke klimamål uten å stille krav