Thon Eiendom lanserer Skårerløkka Premium
Thon Eiendom har sjelden opplevd så stor respons som da de lanserte Skårerløkka Premium. 34 av 51 leiligheter ble solgt på en dag en dag og responsen har ikke avtatt. Ill: Thon Eiendom
Sist oppdatert: 09-04-2021

Lanserer Skårerløkka Premium

Thon Eiendom ønsket å gi sine kunder det lille ekstra når de lanserte Skårerløkka Premium og responsen lot ikke vente på seg. 

– Vi har lenge hatt et ønske om å gi våre boligkjøpere noe ekstra i et boligprosjekt. I prosjekteringen av Skårerløkka salgstrinn 2, har vi derfor brukt tid på å fremme ekstra kvaliteter for beboerne.

-Samtidig har vi benyttet mulighetene som finnes i konsernet og fått inkludert ekstra fordeler fra flere av forretningsområdene våre. Derfor har vi valgt å kalle salgstrinn 2 for Skårerløkka Premium, sier direktør for boligsalg Tonje Marie Haugbro, en en meldig. 

Fikk du med deg: Tar utfordringer på strak arm og løser dem i fellesskap

Skårerløkka Premium.
– Det er sjelden vi har opplevd så stor respons som da vi lanserte Skårerløkka Premium rett før påske. Vi solgte 34 av de første 51 leilighetene på en dag og responsen har ikke avtatt.

Thon Eiendom lanserer Skårerløkka Premium
En av Premium-fordelene er stilpakkene boligkjøperne kan velge mellom. Boligkjøpere har med tiden blitt mer bevisste på interiør og design. For å imøtekomme dette, har Thon Eiendom engasjert Ramsøskar Interiørarkitekter til å utarbeide tre ulike stilpakker i tillegg til standardpakke. Foto: Thon Eiendom

-Det er veldig gøy at det er tatt så godt imot. Det betyr at vi har truffet noe markedet ønsker. Skårerløkka er et stort boligområde som utvikles i forbindelse med nye Triaden kjøpesenter med et 8.000 kvm stort parkområde som nærmeste nabo.

-Store deler av sentrale Lørenskog har de siste 10 årene vært under sterk utvikling. Vårt mål er å tilby et prosjekt med praktiske fasiliteter som beboere kan benytte seg av daglig, sier Haugbro.

Tilbyr mange felles fasiliteter
Skårerløkka salgstrinn 2 består av 159 1- til 4-roms leiligheter fra 31 m² til 96 m². 

Boligkjøpere vil få tilgang til blant annet en gjesteleilighet og et selskapslokale som også kan benyttes som møterom eller hjemmekontor. I stedet for å lage flere mindre felles takterrasser er det en 400 kvm stor felles takterrasse.

Her vil det være utekjøkken med langbord i direkte tilknytning til selskapslokalet, urtehager og utsiktspunkter. Det er gode solforhold med gangstier og trær, blomster og rekreasjonsområder. Tilknyttet garasjen blir det hobbyrom, smørebod, sykkelverksted og en plass for å vaske bilen.

– Med et ønske om å være mer miljøbevisste, har vi også valgt å levere alle garasjeplasser med ladestasjon til elbil, sier Haugbro.

Designet av interiørarkitekter
En av Premium-fordelene er stilpakkene boligkjøperne kan velge mellom. Boligkjøpere har med tiden blitt mer bevisste på interiør og design. For å imøtekomme dette, har Thon Eiendom engasjert Ramsøskar Interiørarkitekter til å utarbeide tre ulike stilpakker i tillegg til standardpakke.

– Dette er kostnadsfrie stilpakker for 3- og 4-roms leilighetene og vi håper det kan bidra til at våre kjøpere kan flytte rett inn i sin nye bolig med tilpasset design og stil, sier Haugbro.

Thon Eiendom lanserer Skårerløkka Premium
Skårerløkka salgstrinn 2 består av 159 1- til 4-roms leiligheter fra 31 m² til 96 m². Foto: Thon Eiendom

Flere goder til boligkjøperen
Fordi konsernet har flere virksomheter i umiddelbar nærhet så gis det også en rekke fordeler og gunstige rabatter på shopping hos Triaden Storsenter, overnatting hos Thon Hotels og leie av kontorplass hos Thon Flex.

– Vi vet det er mye som skal gjøres når man flytter inn i ny bolig og noen ganger kunne man ønske at alt ble gjort på en gang. I Premium-konseptet tilbyr vi derfor også to timer gratis håndverker som hjelper til ved innflytning, sier Haugbro.

Midt i Lørenskogs nye bysentrum
Skårerløkka ligger rett ved siden av Triaden Storsenter og Thon Hotel Triaden. Mellom Triaden kjøpesenter og boligene i Skårerløkka blir det et stort aktivitets- og parkområde med lekearealer, ballsport, Tuftepark og flere nye serveringsteder.

Det blir lekearealer for barna, amfier med leke- og sittemuligheter, grønne friområder, tradisjonelle pergolaer med benk og bord. De ulike sonene vil adskilles av frodig og variert vegetasjon i ulike høyder og karakter.

Ytterligere leiligheter i salgstrinn 2 på Skårerløkka legges ut for salg i løpet av våren. Innflytning er estimert 4. kvartal 2024.

BLIKKENSLAGER ERLING JOHNSEN AS