Infobric Group kjøper MSite - Storbritannias ledende leverandør av løsninger for administrering av arbeidere på bygge- og anleggsplasser Facebook LinkedIn Twitter Last ned som PDF MSite, et av Storbritannias ledende teknologiselskap for administrasjon av
-Våre tjenestetilbud sammen vil gjøre det mulig å levere enda mer verdi for våre kunder, samtidig som det tydeligere posisjonerer oss som en internasjonal digitaliseringspartner, sier Dan Friberg, administrerende direktør og konsernsjef i Infobric Group, i en melding. Foto: Infobric AB
Sist oppdatert: 06-05-2021

Infobric Group kjøper MSite 

MSite, et av Storbritannias ledende teknologiselskap for administrasjon av arbeidere på bygge- og anleggsplasser blir nå en del av Infobric Group.

Oppkjøpet styrker kundetilbudet ytterligere, ettersom MSite også har en klar bærekraftsprofil og utvikler enkle løsninger for komplekse problem i byggesektoren.

Infobric Group, Nordens ledende digitaliseringspartner for byggebransjen, vokser ytterligere med oppkjøpet av MSite. MSite er markedsledende i Storbritannia med sine digitale verktøy for blant annet adgangskontroll, administrering av arbeidere, kompetansekontroll og innskriving av mannskap.

Med stort fokus på enkelhet for sluttbrukeren har MSite etablert sterke kunderelasjoner med anerkjente aktører som Balfour Beatty, Morgan Sindall, Vinci og Bam.

- Vi har fulgt MSite lenge og er utrolig glad for at de nå blir en del av Infobric Group. MSite har gjort en lignende reise i Storbritannia som vi har gjort i Norden og har bygget en imponerende kundebase med store, internasjonale kunder innen bygg- og anleggsbransjen.

Entek AS - Grunnarbeid, VA og annen infrastruktur.

-Våre tjenestetilbud sammen vil gjøre det mulig å levere enda mer verdi for våre kunder, samtidig som det tydeligere posisjonerer oss som en internasjonal digitaliseringspartner, sier Dan Friberg, administrerende direktør og konsernsjef i Infobric Group, i en melding. 

Storbritannia har lenge vært en pionér når det kommer til både digitalisering og arbeidsmiljø i bygg- og anleggsbransjen. Med MSites lokale forankring og markedsledende posisjon legges grunnlaget for kunnskapsoverføring, noe som vil forsterke kundetilbudet for hele kundebasen til Infobric.

Oppkjøpet er også det første utenfor Norden og blir en viktig del av Infobrics ambisjoner om å fortsette å vokse internasjonalt.

- MSite har vært en foregangsbedrift i bygg- og anleggsbransjen i Storbritannia de siste 20 årene, men våre ambisjoner har alltid vært å bli et globalt selskap.

-Gjennom å bli en del av Infobric ser vi store muligheter til å utvide rekkevidden vår og fortsette å lede den digitale utviklingen i byggebransjen. Jeg er ekstremt stolt over at vårt team nå tar det neste store steget på den reisen, sier Neil Norman, administrerende direktør og grunnlegger av MSite.

For tiden brukes Infobrics tjenester på mer enn 16 000 byggeprosjekter og av mer enn 300 000 brukere. MSite ble et heleid datterselskap av Infobric Group 30. april og fortsetter under eget merke og med den eksisterende arbeidsstyrken i Liverpool, Storbritannia.

SV Asfalt AS - Graving, Asfalt og steinlegging |Ørjen

Om Infobric
Infobric Group er en ledende digitaliseringspartner for bygg- og anleggsbransjen. Konsernet tilbyr en verktøykasse av nøkkelferdige tjenester som er klare til å integreres i kundenes digitale økosystem. Infobric har som mål å skape bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser, der tjenestene gjør jobben sikrere og enklere for flere hundre tusen mennesker hver dag. Infobric er eid av Summa Equity, som investerer i løsninger på globale utfordringer innen bærekraft. www.infobric.com

Om MSite
MSite er Storbritannias markedsledende plattform for administrering av arbeidere i bygg- og anleggsbransjen, som bidrar til å muliggjøre nye standarder for sikkerhet og produktivitet. Med over 20 års erfaring og over 1,4 millioner registrerte brukere hjelper MSites komplette helhetsløsning bygg- og anleggsbransjen med å effektivt håndtere både mannskap og arbeidsplasser. www.msite.com