Veidekke bygger på Ulven for OBOS
Oppdraget går inn i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal. Team Veidekke DA består av Veidekke Bygg Oslo, Bravida Norge, LPO Arkitekter, Multiconsult, Dr techn. Olav Olsen og Landskaperiet. Ill: Veidekke
Sist oppdatert: 04-07-2022

Skal bygge 180 leiligheter på Ulven 

Veidekke melder at de har skrevet kontrakt med OBOS om å bygge nok et trinn på det store boligprosjektet på Ulven øst i Oslo.

Oppdraget omfatter oppføring av 180 leiligheter, et garasjeanlegg, gjesteparkering og en barnehage med seks avdelinger. Kontrakten er en totalentreprise verdt 523 millioner kroner ekskl. mva.

Ulvenkroken er det tredje feltet som bygges av Veidekke på Ulven.

Prosjektet vil få fine park- og torgarealer i umiddelbar nærhet, underjordisk parkering samt bilfrie gatetun på begge sider.

Beliggenheten er sentral på det som blir nye Ulven med kort gangavstand til kjøpesenteret og T-banestasjonen på Økern.

Norges hyggeligste håndverker 2022

-Vi er glade for tilliten og takker så mye for nok et flott oppdrag her på Ulven.

-For Ulvenkroken har vi sammen med OBOS og våre samarbeidspartnere i Team Veidekke videreutviklet vår effektive samarbeidsmodell for å kunne bygge attraktive boliger som folk flest har råd til, sier konserndirektør Hans Olav Sørlie Veidekke Bygg.

- Kontrakten med Veidekke sikrer fremdriften i utviklingen av Ulven og Hovinbyen. Det er krevende tider for boligprodusentene med dagens markedssituasjon og råvareprisene.

-Med et presset boligmarked i Oslo-regionen er det viktig for OBOS å opprettholde igangsettingen av nye prosjekter for å sikre medlemmene tilgang på nye boliger.

-Veidekke leverer effektive prosjekter, noe som er avgjørende når vi de neste årene skal bygge rundt 2000 boliger på Ulven, sier Arne Baumann, konserndirektør for boligutvikling i OBOS.

Byggearbeidene starter opp i august med planlagt før jul 2024.

Oppdraget går inn i Veidekkes ordrereserve for andre kvartal. Team Veidekke DA består av Veidekke Bygg Oslo, Bravida Norge, LPO Arkitekter, Multiconsult, Dr techn. Olav Olsen og Landskaperiet.