EL-PROFFEN fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker
– Norges Hyggeligste Håndverker skaper positivt engasjement rundt håndverksbransjen, sier markedssjef Sven Arild Bransdal i EL-PROFFEN. Foto: EL-PROFFEN
Sist oppdatert: 26-12-2021

EL-PROFFEN fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad og nå er det klart at EL-PROFFEN igjen skal bidra til kåringens suksess, som sponsor.

– Norges Hyggeligste Håndverker skaper positivt engasjement rundt håndverksbransjen, sier markedssjef Sven Arild Bransdal i EL-PROFFEN.

– Å være en seriøs håndverker betyr også at man er profesjonell med kundene. Det å være hyggelig i kundekommunikasjonen er naturligvis helt sentralt for å bygge gode relasjoner, sier Bransdal i en melding. 

Bransdal er spent på hvem som vil stikke av med den gjeve tittelen Norges Hyggeligste Håndverker i 2022. I 2021 var det rørlegger Hussein El Haddaoui, mens Mads Clemmetsen ble kåret til Norges hyggeligste elektriker.

Mads er blitt et kjent fjes i media og er nå å se som bidragsyter i flere tv-produksjoner, der han gir elektrikerbransjen et positivt og spennende ansikt utad.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at EL-PROFFEN er med videre som sponsor.

– Vi er stolte over igjen å få til et nært samarbeid med EL-PROFFEN og det kvalitetsstempelet det er for kåringen å ha Norges største elektrikerkjede på laget.

Snersrud & Pedersen AS - Bak et hvert bygg står en stolt rørlegger

Fikk du med deg: Comfort og Bademiljø nye partnere til Norges hyggeligste

-De tilbyr høy service over hele landet innen belysning, energisparing og sikkerhet, og er også en aktiv miljøaktør, så vi mener de passer perfekt inn blant våre sponsorer som alle holder høy kvalitet og er svært relevante for kåringen, sier Husstad-Nedberg.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring
Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene.

Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirerer ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

Les også: Stolt sponsor fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste 

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad. I dag ble det klart at Volkswagen Nyttekjøretøy fortsetter som hovedsponsor.

I 2021 kom det inn over 2000 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig.

-At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg.

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener.

-Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Mimax - Norges største innen kjerneboring og betongsaging

Om Norges Hyggeligste Håndverker

  • Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.
  • Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.
  • Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.
  • Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.
  • Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022.