Comfort og Bademiljø ny sponsor til Norges Hyggeligste Håndverker
– En omfattende og seriøs kåring som dette, som jobber for å heve håndverksbransjens omdømme og sette positivt fokus på gode rollemodeller, vil vi gjerne være en del av, sier Administrerende direktør i VVS Norge, Kari Øgle Kjensberg. Foto: VVS Norge
Sist oppdatert: 13-12-2021

Comfort og Bademiljø ny sponsor til Norges Hyggeligste Håndverker

– Vi er stolte av å styrke rekrutteringen til håndverksbransjen sammen med kåringen Norges Hyggeligste Håndverker, sier administrerende direktør i VVS Norge, Kari Øgle Kjensberg.

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad og nå er det klart at Comfort, og Bademiljø (VVS Norge) skal bidra til kåringens suksess, som sponsor.

– En omfattende og seriøs kåring som dette, som jobber for å heve håndverksbransjens omdømme og sette positivt fokus på gode rollemodeller, vil vi gjerne være en del av, sier Kjensberg.

– Vi er svært opptatt av å styrke rekrutteringen til bransjen, både kvinner og menn. Dette er vår hovedmotivasjon for å være med som sponsor, og vi føler oss sikre på at kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker bidrar til nettopp dette.

Kari Øgle Kjensberg synes det er moro at nettopp en rørlegger vant den gjeveste prisen i 2021. Rørlegger og daglig leder i Norsk Rørservice AS, Hussein El Haddaoui, gikk helt til topps, mens voksenlærling Ida Melgaard hos Comfort Lier ble en av tre finalister i samme klasse.

Hun er forøvrig også en aktiv og positiv ambassadør for rørleggerbransjen gjennom sin instagramkonto @plumbida, der hun utvilsomt inspirerer andre unge til å velge håndverksfag.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med å få med Comfort og Bademiljø med på laget:

– Vi ser frem til et nært og godt samarbeid med Comfort og Bademiljø. Deres visjon “Vi skal være rørleggerens førstevalg”, er også et kvalitetsstempel for kåringen når de velger å gå inn som støttespillere med oss.

-Comfort og Bademiljø har et godt rykte i bransjen og vi mener derfor at disse rørkjedene passer svært godt inn som samarbeidspartnere i dette bransjeløftet, sier Husstad-Nedberg.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring
Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene.

Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirerer ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2200 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse.

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på fem år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad- Nedberg.

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.
– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener.

-Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg.

Om Norges Hyggeligste Håndverker
● Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og
Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.
● Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.
● Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra
håndverksbransjen er målet å løfte bransjens omdømme i befolkningen.
● Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.
● Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer
etter påske 2022 og prisutdelingen finner sted i september 2022.