Administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid fikk gleden av å utrope rørlegger Hussein El Haddaoui til Norges Hyggeligste Håndverker. Foto: Norsk Byggebransje / Norges Hyggeligste Håndverker 
Sist oppdatert: 20-09-2021

Hussein er Norges Hyggeligste Håndverker 2021

For femte år på rad er Norges Hyggeligste Håndverker kåret. Norsk Byggebransje var tilstede på finalen.

Målet med kåringen er å løfte frem alle de dyktige, flinke og hyggelige håndverkerne vi har i Norge, og på denne måten skape enda større stolthet rundt håndverksfagene. Norsk Byggebransje er i år med som sponsor for første gang. 

-Felles for kundene som nominerer, håndverkerne, arrangør og sponsorene er et genuint ønske om å løfte stolte håndverkere, øke statusen til håndverksyrkene og å bidra til fremtidens rekruttering til yrkesfag, sier ansvarlig utgiver Ellen Øiesvold Palsén. 

-Jeg er stolt over teamet vårt som har levd seg inn i denne kåringen, takknemlig for alle håndverker som har stilt opp på intervjuer, samtaler og bidratt med tips til oss.

-Størst av alt er muligheten til å få omgås med flotte ambassadører for håndverksbransjen gjennom to fantastiske dager i Oslo. Det lover godt for fremtiden.  

-Honnør til alle som har stått på siden avspark i april, det har vært morsomt, lærerikt og givende å være med som partner.

-For oss har det gitt mersmak og vi håper flere bedrifter og organisasjoner ser muligheten til å bidra til Norges hyggeligste kåring i 2022, smiler hun. 

-Stemningen i lokalet var fylt av positivitet, nervøsitet og spenning når NHO leder Ole Erik Almlid først offentliggjorde de syv kategorivinnerne blant de 21 finalistene.

F.v Radek Miketa, Lene Susanne Sandnes Sørø, Ole Kristian Dahl, Hussein El Haddaoui, Mads Clemmetsen, Vegard Utne. Foto: Norges Hyggeligste Håndverker 

Kategori Mur og Betong
Radek Miketa, Våler 

Kategori Maler
Lene Susanne Sandnes Sørø, Stavanger

Kategori Snekker / tømrer
Ole Kristian Dahl, Eidskog

Kategori Elektriker
Mads Clemmetsen, Porsgrunn

Kategori Rørlegger
Hussein El Haddaoui, Oslo 

Kategori Årets Lærling
Vegard Utne, Sunndal

Sist, men ikke minst Åpen klasse 
Kim Larsønn, Nordre Follo 

Stemningen var til å ta og føle på når en av de syv skulle stikke av med den gjeveste tittelen. NHO leder Ole Erik Almlid holdt knippet med stolte håndverkere litt på pinebenken før han utropte rørlegger Hussein El Haddaoui, fra Olso til Norges Hyggeligste Håndverker 2021. 

Vi kommer tilbake med mer fra årets kåring, inkludert intervju med Hussein. 

Nå er vi klar for festmiddag sammen med finalister, tidligere vinnere, sponsorer, arrangører og utvalgte aktører fra håndverksbransjen. I kveld skal vi sammen feire vinnere, yrkesfag og håndverksbransjen, avslutter Øiesvold Palsén!