Har støttet stolte håndverkere i 130 år
Hultafors Group Norge sponser Norges Hyggeligste Håndverker fordi vi synes dyktige og hyggelige håndverkere fortjener å bli satt pris på! Avbildet: Sales- and Marketing Manager, Meyla Sylvestog Enerly og Country Manager for Hultafors Group Norge, Andreas Ytterdal. Foto: Hultafors Group Norge
Sist oppdatert: 14-07-2020

Har støttet stolte håndverkere i 130 år

Hultafors Group er en internasjonal aktør med fokus på kvalitetsprodukter som retter seg mot den profesjonelle håndverkeren i byggebransjen og industrien. Siden Hilmer Kollén fant opp tommestokken for 130 år siden har Hultafors vært en markedsledende aktør, som gjør alt de kan for å støtte den stolte håndverker i form av å utvikle kvalitetsverktøy som utgjør en forskjell i hverdagen.. 
 
Med stolthet og lange håndverkstradisjoner har Hultafors Group også valgt å være sponsor for den årlige kåringen av, Norges Hyggeligste Håndverker. Vi slo av en bransjeprat med Sales- and Marketing Manager Meyla Sylvestog. Enerly, i Hultafors Group Norge AS, for å høre hvorfor de nå på tredje året velger å vise sin støtte til norske håndverkere. 
 
Vi vil være med på å løfte stoltheten! 
-Vi sponser Norges Hyggeligste Håndverker fordi vi synes det er veldig positivt å løfte fram gode, dyktige og hyggelige håndverkere. De fortjener å bli satt pris på!
 
Enerly har selv stått på scenen under kåringen av NHH tidligere år og kan fortelle at det er en stor opplevelse.
 
-Å kjenne på den stoltheten for seg selv, sitt håndverk og for byggebransjen som helhet. Den stoltheten vil vi være med å løfte! 

Fikk du med deg: Kjære pappa, dette fortjener du å vinne
 
For oss i Hultafors Group er det viktig å støtte opp rundt tiltak som dette og vi skulle så gjerne gjort mer, spesielt for ungdommen. Bransjen må ta et felles løft for å motvirke fordommer mot yrkesfag, sammen kan vi også utfordre politikere og ledere til å gjøre det samme. 

Stolthet, eierskap og lidenskap
At Hultafors Group står for noe og representerer verdier som tiltrekker er det ingen tvil om. Meyla S. Enerly har selv vært med fra starten når Hultafors Group Norge AS ble etablert i 2001. De var da 5 ansatte, i dag er de 26 ansatte i Norge og over 1,000 verden over. 
 
-Vi skal levere kvalitet i alle ledd, internt som eksternt. De siste 10 årene har vi f.eks jobbet mye med bærekraft i hele verdikjeden. Det har forsterket stoltheten hos oss, og vi mener å ha formidlet vår verdigrunnlag også utad. Vi vil utvikle og utgjøre en forskjell der vi også gjør hverdagen bedre for våre kunder. 

Les også: Norges hyggeligste elektriker? 
 
Stolte håndverkere skal utstråle kvalitet. 
-Med kvalitetsklær og verktøy utstråler håndverkeren trygghet, kompetanse og erfaring. Det er med å gjøre et godt førsteinntrykk på sluttkunden. Vi gjør vårt ytterste for å lytte til våre kunder og skryt er alltid hyggelig, men konstruktiv kritikk er vel så viktig. ‘
 
-Vår ambisjon er å være førstevalget for våre kunder, da må vi også være ydmyke og lytte. Om håndverkerne ikke fornøyd med et av våre produkter, er det vår oppgave å lytte, gå tilbake og fortsette produktutviklingen. Vi kan ikke hvile på våre laurbær, for vi vil være markedsledende i minst 130 år til. 
 
Tredje året som sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker
-Selvsagt er det en positiv kobling for oss og våre produkter, men vi vil mer. Vi tror at denne kåringen løfter dyktige individer, men også håndverksyrkene som helhet. Vi vil bidra til å danne forbilder og gode rollemodeller for ungdommen

Ikke gå glipp av: Håndverkerne fortjener å bli hyllet
 
-Mitt Anbud har gjort en god jobb med å utvikle denne kåringen. Oppsluttning blir stadig bedre, både håndverkere, entreprenører og byggmestere 

Vi satser på en flott finale 5 september. Morgendagens håndverkere i all ære, nå har vi muligheten til å påvirke gjennom å stemme fram stolte ambassadører for håndverksfagene. Vis ditt engasjement på hyggeligst.no 

Hultafors er en del av Hultafors Group Norge som består av ti ledende merkevarer. Disse er Hultafors, Snickers Workwear, Wibe Ladders, Hellberg, Dunderdon, Solid Gear, Toe Guard, EMMA, CLC og Johnson Level. Sammen utgjør disse en unik produktfamilie for profesjonelle håndverkere.

Dyktige fagfolk fortjener ros, ære og berømmelse. Derfor støtter Norsk Byggebransje kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. I samarbeid med arrangørene vil vi sørge for at de positive historiene når ut til hele Norge.