Dyktige håndverkerne fortjener å bli hyllet
- Som så mange andre organisasjoner hadde vi bestemt seg for å takk nei til «alt» av investeringer,  men muligheten for å sponse kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker kjennes så riktig at vi måtte si ja. Foto: Würth Norge AS

Dyktige håndverkerne fortjener å bli hyllet

Midt i den verste korona krisen fikk markedssjef Kari Hagen i Würth Norge telefon fra prosjektleder Benjamin Husstad-Nedberg i Norges Hyggeligste Håndverker. Han ville at Würth skulle sponse årets kåring. Ingen enkel oppgave i en periode hvor bransjen og verden er preget av stor usikkerhet på alle områder.
 
- Som så mange andre organisasjoner hadde vi bestemt seg for å takk nei til «alt» av investeringer,  men muligheten for å sponse kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker kjennes så riktig at vi måtte si ja, forteller Kari Hagen Norsk Byggebransje.

Les også: Har støttet stolte håndverkere i 130 år
 
-Dyktige håndverkerne fortjener å bli hyllet, og er det noe vi brenner for i Würth så er det å øke anerkjennelsen av byggfagene og gjøre det vi kan for å få flere unge til å velge byggfag og være stolte av yrket sitt!
 
«Würth Norge er til for kundens verdiskapning. Fagfolk i alle kategorier innen auto, bygg og anlegg, mekanisk/tekniske fag skal til enhver tid ha vår fulle støtte og oppmerksomhet.» 

Sitatet er hentet fra Würths nettside og det blir raskt tydelig at dette er en verdistyrt bedrift hvor grunnverdier som mot, ansvarlighet, lidenskap og entusiasme gjennomsyrer hverdagen.

-Vi har mot til å gå først, i en internasjonal organisasjon som også tar ansvar lokalt. Vi sier ofte takk, til kunder, leverandører og medarbeidere. Fordi det betyr mye for oss. Både i Würth Norge, men også for koncernledelsen i Tyskland.

Norsk Byggebransje oppfordrer alle sine lesere til å stemme fram Norges Hyggeligste Håndverker 2020

-Som sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker ønsker vi å si takk til alle flotte håndverkere som fortjener å synes! Vi vil være med på å høyne både status og prestisje for håndverkerne og fagene. Det er kult å være håndverker!

Det er håndverkerne som skal synes!
Det brennende engasjementet kommer tydelig fram på telefon. Kari Hagen understreker at det er tøffe tak hos dem som hos så mange andre, god og lønnsom forretningsdrift er grunnlaget for oss alle sammen. 
 
-Vi er bevisste og vil mye. Fremfor alt vil vi fremme kvalitet, sikkerhet og stolthet. Derfor har vi valgt å sponse vinneren av kåringen med en ferdig montert Würth bilinnredning tilpasset vinnerens egne behov til en verdi av 75.000 kroner. 

Gikk du glipp av: P4, lyden av Norge - Stolt sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker

-De nominerte i kåringen representerer spydspissen av norsk håndverksbransjen. De har fagkunnskap og stolthet til jobben sin, at de er hyggelig er prikken over i’en. Det gjør dem til de beste ambassadører for oss som kjennetegnes av verdi, sikkerhet, effektivitet og kvalitet.
 
Sammen fremmer vi kvalitet! 
-Vi vil være med på å skape og bygge Norge, hylle håndverkerne og løfte bransjen. En god håndverker gjør stor forskjell, nå krysser vi fingrene for at finalen i Oslo 5 september kan bli et flott arrangement! 
 
Vær med å stem på Norges Hyggeligste Håndverker på
hyggeligst.no

Dyktige fagfolk fortjener ros, ære og berømmelse. Derfor støtter Norsk Byggebransje kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. I samarbeid med arrangørene vil vi sørge for at de positive historiene når ut til hele Norge.