Bransjeprat med Norges Hyggeligste håndverker -  Benjamin Husstad-Nedberg
Etter en engasjerende bransjeprat med Benjamin Husstad-Nedberg,  takker for invitasjon til finalen og nominerer deg herved til Norges hyggeligste prosjektleder.

Nå dras «Norges Hyggeligste håndverker» ​​​​​i gang for fjerde gang

Vi har hatt en meget engasjerende bransjeprat med prosjektleder Benjamin Husstad-Nedberg denne uken.  -Vi vil hylle håndverkerne og vise frem mangfoldet i bransjen.

Gjennom kåringen av «Norges Hyggeligste Håndverker» forteller vi de gode historiene fra bransjen. Positive historier må ut til folket hvis vi skal klare å heve statusen til yrkesfagene. Vidar Thoresen har jobbet som håndverker i en årrekke. Nå er det hans tur til å bli nominert i kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2020.

-Årets avspark har gitt resultater over all forventning. Mer enn 1900 nominasjoner og over 150.000 stemmer så langt, og nominasjonen er enda åpen i 2 måneder til. I midten av august avsluttes denne delen av prosessen og vår jury velger tre finalister i hver av følgende kategorier:

  • Maler
  • Elektriker
  • Rørlegger
  • Snekker / Tømrer
  • Mur & Betong
  • Lærling
  • Andre bransjer

Deretter vil man kun stemme på finalekandidatene, og 5. september kårer vi en vinner i hver kategori, hvorav en av dem får den gjeve tittelen “Norges Hyggeligste Håndverker”.

Fikk du med deg: Camilla er Norges hyggeligste håndverker

-Vi vil bidra til å løfte hele håndverksbransjen, gi håndverkerne stoltheten tilbake, samt øke rekrutteringen til bransjen. For å lykkes må bransjeaktørene stå sammen om dette verdibudskapet, og vi får stadig flere og sterkere aktører med på laget.

Høye ambisjoner!
Benjamin avslører for Norsk Byggebransje at drømmen er å arrangere en galla: -Tenk deg 5000 stolte håndverkere samlet til finalen. 

Vi drømmer lett sammen med deg Benjamin, takker for invitasjon til finalen og nominerer deg herved til Norges hyggeligste prosjektleder. 

Teamet i Norsk Byggebransje håper DU lar deg rive med og nominerer den du synes er Norges hyggeligste håndverker på hyggeligste.no 

Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Dipper og Mittanbud i 2017. Kåringen er et bransjesamarbeid mellom ulike aktører i håndverkerbransjen.