Eric Staurset tiltre som ny administrerende direktør for Unicon
Eric Staurset har tatt over som administrerende direktør i Unicon Norge -Satsning på biodrivstoff og hybridbiler vil forsterkes gjennom 2021 og gjør at jeg identifiserer meg godt med Unicons slagord «Betong for Generasjoner». Foto: Unicon Norge
Sist oppdatert: 05-01-2021

Har overtatt roret i Unicon Norge

I oktober 2020 ble det kjent at Unicon Norge ville gjennomføre endringer i toppledelsen. 1. januar 2021 tok Eric Staurset, over som øverste leder og han har klare planer. 

Staurset kommer fra stillingen som CEO for Goodtech ASA hvor han har vært i fire år. Før dette har han hatt forskjellige stillinger i Alstom, blant annet Country President Norway og før dette blant annet Vice President Sales & Marketing for Elkem ASA. 

- Jeg gleder meg til å fatt som leder av Unicon Norge. Ferdigbetongbransjen er i en rivende utvikling når det gjelder bærekraft, produktutvikling og logistikkløsninger.

-Unicons dyktige medarbeidere og sterke markedsposisjon er det beste fundament for å levere verdens mest brukte byggemateriale til både bygge- og anleggsbransjen i Norge. Unicon er strategisk godt posisjonert med morselskapet Aalborg Portland, som i år vil starte å levere den nye miljøsementen FutureCEM™ til Norge.

-Dette sammen med vår fleksibilitet til å blande inn flyveaske for å redusere CO2 avtrykket ytterligere gjør Unicon til en ledende aktør på miljø i bransjen. Vår satsning på biodrivstoff og hybridbiler vil forsterkes gjennom 2021 og gjør at jeg identifiserer meg godt med Unicons slagord «Betong for Generasjoner» sier Staurset i en melding fra selskapet. 

SV Asfalt AS - Graving, Asfalt og steinlegging |Ørjen