SR Mesterbygg AS. Fra venstre: Bedriftsutvikler i Systemhus, Line Nordholm Karlstad, og daglig leder og byggmester Lars-Erik Sørlie. Foto: Systemhus
Sist oppdatert: 01-07-2024 Pressemelding 

SR Mesterbygg AS blir med i Systemhus

Bedriftsutvikler Line Nordholm Karlstad er glad for å få inn SR Mesterbygg AS som nytt medlem i Systemhus.

Daglig leder og byggmester Lars-Erik Sørlie har med seg 8 tømrere og en murer på laget. Bedriften utfører de små og store prosjekter for private, bedrifter samt det offentlige hovedsakelig i området Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg.

SR Mesterbygg AS er opptatt av kvalitet og fagkunnskap og satser på både fagopplæring og rekruttering for fremtida.

Dette gjør de blant annet ved å være aktiv lærlingebedrift.  Bedriften kan også skilte med å være godkjent våtromsbedrift.

- Ønske om å være en del av et større fagmiljø og få tilgang til prosjektboliger og avtaler, var bakgrunnen for at vi ønsket medlemskap i den veletablerte boligkjeden Systemhus, sier daglig leder Lars Erik Sørlie og fortsetter: 

- Vi ser for oss både å ta vår plass i prosjektmarkedet, men også å være en attraktiv samarbeidspartner for andre eiendomsutviklere.

- Med verktøykassen man får tilgjengelig som Systemhus-medlem, står vi sterkere og kan tilby enda mer innenfor utviklingen av boligfelt av ulik størrelse.

Fiskarhedenvillan - Minihus og småhus

På oppdragslisten utover året jobbes det blant annet med å kontraktsfeste en firemannsbolig. Boligen har kunden tegnet fra grunn, og har på denne måten allerede lagt ned mye kapital i prosjektet.

I neste prosjekt kan kunden komme til Lars-Erik først og få bistand med å finne en ferdig prosjektbolig fra den omfattende porteføljen til Systemhus.

Om Systemhus

Systemhus er en del av Mestergruppen, som med sine fem boligkonsepter og over 300 medlemsbedrifter er Norges største boligprodusent.

Systemhus ble etablert i 1967 og har i dag ca. 100 medlemmer og hadde ca. 3,8 milliarder kroner i omsetning i 2023, noe som gjør Systemhus til en av landets største boligkjeder.