Petter Wingerei-Sigum Fagerberg
Petter Wingerei er nyansatt key account manager innen VA/vannkraft. Petter er utdannet maskiningeniør innen flyvedlikehold og har en bachelorgrad i økonomi og ledelse. Foto: Sigum Fagerberg AS
Sist oppdatert: 15-01-2021

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet, melder Sigum Fagerberg at de forsterker staben med Petter Wingerei (43) og  Lars-Andreas Eriksen (39). 

Petter Wingerei får ansvaret som key account manager innen VA/vannkraft. Petter er utdannet maskiningeniør innen flyvedlikehold og har en bachelorgrad i økonomi og ledelse.

Han har bakgrunn fra luftforsvaret og 15 års erfaring fra vannkraftbransjen, bl.a fra Rainpower, Hafslund Produksjon (Nå Hafslund ECO), Multiconsult og GE Renewables. Det er hovedsaklig i internasjonale prosjekter han har sin erfaring fra; både som prosjektingeniør og prosjektleder.

Lars-Andreas Eriksen-Sigum Fagerberg AS
Lars-Andreas har 20 års erfaring innenfor prosessindustrien i forskjellige roller som prosessoperatør, Lager og logistikk og som skiftleder, fra bl.a. Borregaard, Hansa Borg Bryggerier og Mills. Foto: Sigum Fagerberg AS

Lars-Andreas får ansvarsområde innen Supply chain, markedsføring og digitalisering.
Han har fagbrev innen kjemi og prosess fra Borregaard, samt utdanning innen ledelse på Handelshøyskolen BI.

Lars-Andreas har 20 års erfaring innenfor prosessindustrien i forskjellige roller som prosessoperatør, Lager og logistikk og som skiftleder, fra bl.a. Borregaard, Hansa Borg Bryggerier og Mills. Han har også jobbet som prosjektleder innenfor markedsmateriell, grafisk design og tekst.

Om Sigum Fagerberg AS
Sigum Fagerberg AS er en av landets ledende leverandører av ventiler, aktuatorer, filtre og instrumenter til norsk industri.

Med over 90 års erfaring og markedsledende produkter fra Europeiske leverandører opprettholder vi norsk produksjon, både landbasert industri, olje og gass, havbruk, kommunalteknikk, næringsmiddel og farmasøytisk industri.