Omsorgsbygg signerte seks rammeavtaler
-Denne rammeavtalen for prosjektledere er et supplement i situasjoner hvor vi ikke har egne ressurser tilgjengelig.  Vi er svært fornøyde med å få plass disse avtalene, det gjør oss godt rigget for de store byggeoppdragene vi har foran oss, sier adm.dir. i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler. Foto: Omsorgsbygg Oslo KF
Sist oppdatert: 19-01-2021

Omsorgsbygg har signert seks prosjektleder-avtaler

Omsorgsbygg Oslo har mange store byggeoppdrag foran seg og har nå gjennomført en konkurranse for å få på plass en rammeavtale for prosjektledertjenester.

Foretaket har nå signert avtaler med seks leverandører. OPAK AS, HRP AS, WSP Norge AS, Advansia AS, Probea AS og Magna Prosjekt AS.

-Denne rammeavtalen for prosjektledere er et supplement i situasjoner hvor vi ikke har egne ressurser tilgjengelig.  Vi er svært fornøyde med å få plass disse avtalene, det gjør oss godt rigget for de store byggeoppdragene vi har foran oss, sier adm.dir. i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler, i en melding. 

Foretaket har inngått seks parallelle rammeavtaler med en varighet på fire år. Leverandørene er rangert i konkurransen og tildeles oppdrag etter en fast rullering, noe som innebærer at leverandør som er rangert som nummer én får det første oppdraget, deretter nummer to og så videre.

Avtalene er verdt opptil 100 millioner kroner for hele avtaleperioden for alle leverandører.