Connie Holvik er ny styreleder i Glass og Fasadeforeningen. Foto: Glass og Fasadeforeningen
Sist oppdatert: 20-03-2023 Pressemelding 

Ny styreleder i Glass og Fasadeforeningen

Connie Holvik er valgt til ny styreleder i Glass og Fasadeforeningen. Martin Borg og Connie Aas tok plass som nye styremedlemmer.

Jannicken Kristoffersen har sittet med lederklubben siden 2019 og hun valgte selv å tre til side og overlate ledervervet til valgkomiteens førstevalg Connie Holvik.

Holvik har vært tilknyttet bransjen i hele sitt liv. I 2020 etterfulgte hun sin far Bjørn Holvik som øverste sjef i familieselskapet Holvik Glas AS i Førde. I 2020 tok hun plass i foreningens styre.

– Under Jannicken Kristoffersens ledelse har foreningen har tatt nye store steg. Det har vært inspirerende å jobbe sammen med Jannicken og de andre i styret. Grunnlaget for å sikre rekruttering til faget og styrke foreningen og medlemsbedriftene posisjon i byggebransjen er godt forankret.

- Min reise med styret og de entusiastiske medarbeiderne i administrasjonen de siste to årene har gitt meg motivasjon til å bli med videre, sier Connie Holvik.

Connie Holvik, Martin Borg og Connie Aas er nyvalgte i styret i Glass og Fasadeforeningen. Foto: Glass og Fasadeforeningen

To nye styremedlemmer

Martin Borg er tidligere fagansvarlig fasader og solskjerming i Glass og Fasadeforeningen. Siden 2014 har hans arbeidsgiver vært Backe Entreprenør AS. Borg begynte som kategorisjef fasade og er dag entreprenørens kvalitetssjef. 

– Backes klare målsetting er at vi skal overlevere byggeprosjekter uten funksjonsfeil. En vanskelig oppgave uten en god samhandling mellom totalentreprenørene og underentreprenørene.

- Mitt utgangspunkt blir å bidra til å skape en gjensidig forståelse og respekt for de ulike utfordringene for alle parter i entreprisekontrakter, men selvfølgelig håper jeg å være en ressurs også i arbeidet med å utvikle alle foreningens strategiske satsingsområder, sier Borg.

Connie Aas har 20 års erfaring fra glassbransjen. Etter å ha solgte isolerglass til prosjektmarkedet fra Scandi Glass fortsatte hun med salg i Tønsberg Glassliperi og Speilfabrikk AS.

– Jeg kjenne veldig mange av fagområdene i foreningen. De siste årene har jeg jobbet mye med ulike former for spesialglass og speil.

- Dermed har jeg mye kontakt med de tradisjonelle delene av faget. For meg blir det viktig å bidra til at vi opprettholder gode håndverkstradisjoner samtidig som foreningen og bransje fornyer seg, sier hun.

Styret

Styret i Glass og Fasadeforeningen består nå av Connie Holvik, Holvik Glas AS (leder), Jan Remy Taaje, Elverhøy Aluminium og Glass AS (nestleder), Mads Appelbom, Glassmester A Appelbom, Per Chr. Fossum, Hunter Douglas Norge AS, Øystein Havik, Hydro Building Systems, Martin Borg, Backe Entreprenør AS, Per Arne Steffensen, Drag Industrier AS og Frithjof L. Riis, Andr. L. Riis AS.