Armatur- og dusjspesialisten Hansgrohe AS (www.hansgrohe.no) har pr. 1. september 2022 forfremmet Henning Belgum Ruud til nasjonal salgssjef.
-Jeg ser fram til å ta fatt på jobben med å videreutvikle samarbeidet med grossister og kjeder. Sammen med det erfarne norske salgsteamet gleder jeg meg til å arbeide for at Hansgrohe skal fortsette å ta markedsandeler, sier den påtroppende salgssjefen. Foto: Hansgrohe SE
Sist oppdatert: 30-08-2022

Ny salgssjef for Hansgrohe Norge

Armatur- og dusjspesialisten Hansgrohe AS,melder at de pr. 1. september 2022 forfremmet Henning Belgum Ruud til nasjonal salgssjef.

Henning har over 10 års erfaring hos Hansgrohe og kommer fra stillingen som regionsansvarlig for Oslo, Akershus, Hedmark og Øst-Oppland.

Han har derfor inngående kunnskap om Hansgrohes kunder, produkter og det norske teamet, noe som er en stor fordel.

Thomas Leth, General Manager Nordics & Baltics hos Hansgrohe, sier:

-Vi er glade for å tilby stillingen som norsk salgssjef til Henning. Han har god kunnskap om bransjen og våre kjære kunders behov, og samtidig kjenner han Hansgrohe sin historie, strategier, filosofi og produkter.

En av Haugalandets største byggentreprenører

-Henning har mange sterke egenskaper, og jeg er overbevist om at han med sin flid og profesjonalisme vil fortsette Hansgrohe sin suksess i Norge og skape ytterligere vekst i årene fremover.»

-Jeg ser fram til å ta fatt på jobben med å videreutvikle samarbeidet med grossister og kjeder.

-Sammen med det erfarne norske salgsteamet gleder jeg meg til å arbeide for at Hansgrohe skal fortsette å ta markedsandeler, sier den påtroppende salgssjefen.

Henning Ruuds regionsansvar overtas fra samme dato av Geir Karlsen, som ønskes velkommen tilbake til Hansgrohe.

Henning Ruud erstatter nåværende salgssjef Per Christian Olsen som har valgt å søke nye utfordringer utenfor Hansgrohe AS og VVS-bransjen.

En stor takk til Christian for hans engasjement og hans store arbeidsinnsats for Hansgrohe de siste 7 årene.