Birgitte Dørum er ny leder for kommunikasjon i rådgivningsselskapet Asplan Viak. (Foto: Asplan Viak)
Sist oppdatert: 18-04-2023 Pressemelding 

Ny leder for kommunikasjon og marked i Asplan Viak

Asplan Viak har ansatt Birgitte Dørum (46) som leder for kommunikasjon i selskapet. Dørum kommer fra stillingen som innholdssjef i OBOS og har solid erfaring fra mediebransjen, blant annet fra Aftenposten og DN.

Den nye lederen for kommunikasjon i Asplan Viak har solid erfaring fra mediebransjen. De siste seks årene har hun hatt ulike roller i OBOS-konsernet, med ansvar for blant annet kommunikasjon mot kunder og medlemmer.

- Vi er utrolig glade for å ha fått Birgitte med på laget. Hun er en samfunnsengasjert og dyktig fagperson med bred erfaring fra mediebransjen, kombinert med erfaring fra eiendoms- og byggebransjen.

Brafas - Rud Svømmehall

- Birgitte vil styrke vårt arbeid med å synliggjøre Asplan Viaks viktige bidrag i samfunnsutviklingen, sier Netten Østberg, Innovasjon- og markedsdirektør i Asplan Viak.

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag og har 1250 medarbeidere fordelt på 32 kontorer rundt om i hele landet.

Dørum vil ha ansvaret for å lede kommunikasjon og markedsarbeid i selskapet.

- Jeg har lenge vært imponert over hvordan Asplan Viak jobber med blant annet bærekraft og klimaproblematikk, og jeg gleder meg stort til å få videreutvikle kommunikasjonsarbeidet sammen med en veldig kompetent gjeng, sier Birgitte Dørum.

Dørum begynte i Asplan Viak 11. april.