Odd Henrik Iversen tiltrådte 1. desember stillingen som ny daglig leder i H-fasader Stette AS.
- Det er en spennende bransje og konsern å gå inn i, med mye faglig tyngde, og dyktige kollegaer som jeg gleder meg til å bli kjent med, sier Odd Henrik Iversen. Foto: H-Fasader. 
Sist oppdatert: 19-12-2022 - Pressemelding

Ny daglig leder i H-fasader Stette AS

Odd Henrik Iversen tiltrådte 1. desember stillingen som ny daglig leder i H-fasader Stette AS.

Selskapet er en del av H-fasader AS, Norges største glass- og fasade-entreprenør. H-fasader Stette AS produserer og selger dessuten H-vinduet+ som er vedlikeholdsfrie og miljøvennlige kvalitetsvindu og -dører i PVC.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben og å være med på å utvikle H-Fasader Stette videre, i tett samarbeid med de øvrige selskapene i H-fasader familien og Flakk gruppen, sier Iversen.

- Det er en spennende bransje og konsern å gå inn i, med mye faglig tyngde, og dyktige kollegaer som jeg gleder meg til å bli kjent med.

-Med dette har vi et godt utgangspunkt i å skape videre vekst og lønnsomhet i et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø, sier Iversen

Den komplette leverandør av elektrotavler og strømskinner!

Han har tidligere erfaring primært innenfor maritim industri og med et internasjonalt nedslagsfelt.

Iversen kommer nå fra Vard Electro hvor han har sittet i sentrale stillinger som VP Project Management og COO.

 – Vi er svært fornøyde med å få Odd Henrik med på laget.

-Hans erfaring og kompetanse vil være svært viktig for vår videre satsing, utvikling av selskapet, og gjennomføring av vår ambisiøse vekststrategi, uttaler Tom Aas, CEO i H-fasader AS.

 H-fasader Stette AS ble etablert i 1989, men har røtter innen glass- og byggevarer helt tilbake til 50-tallet. Sammen med de øvrige søsterbedriftene i H-fasader har virksomheten produksjon i Ålesund, Fredrikstad og Holmestrand, samt flere prosjekt- og montasjeavdelinger rundt om i Norge.

– Vår fokus er bærekraftige, vedlikeholdsfrie, resirkulerbare produkter og løsninger av høv kvalitet og med lang levetid.

-Med lang erfaring og svært dyktige medarbeidere er vår målsetting å være en foretrukken leverandør som entreprenører og byggherrer virkelig kan stole på, sier Aas.