Styrbjörn Johansson blir ny direktør for Moelven Våler AS og Moelven Løten AS
-Det blir spennende å bli en del av en ny organisasjon og å bli kjent med alle på Våler og Løten, sier Johansson. Foto: Moelven 
Sist oppdatert: 20-02-2022 Pressemelding 

Ny direktør for Moelven Våler AS og Moelven Løten AS

Styrbjörn Johansson tiltrer som ny direktør  fra 1. august 2023.

Johansson er utdannet sivilingeniør og har de siste 15 årene hatt flere lederroller i ulike selskaper. Han er for tiden administrerende direktør i Vida Nössemark.

- Ikke bare gleder jeg meg til å flytte til Norge, men jeg ser også frem til å begynne å jobbe for Moelven. Det blir spennende å bli en del av en ny organisasjon og å bli kjent med alle på Våler og Løten, sier Johansson.

Johansson tar over etter Knut Berg, som i august i fjor meddelte at han ville forlate Moelven etter å ha vært direktør for Våler og Løten siden mars 2017

- Jeg er veldig glad for at Styrbjörn Johansson har takket ja til å lede utviklingen på Våler og Løten videre. Han kommer med bred erfaring fra industrien vår, og har mye å tilføre oss.

-Jeg vil også takke Knut Berg for arbeidet han har gjort for oss i Moelven, og ønsker ham lykke til videre, sier divisjonssjef i Moelven Timber, Anders Lindh.