Vi tok turen innom for Lett-Tak i Larvik, for å gratulerer Johan Aas som ny daglig leder. Foto: Norsk Byggebransje
Sist oppdatert: 15-01-2021

Ny daglig leder hos Lett-Tak

Lett-Tak Systemer AS starter året med å ansette en ny daglig leder, Johan Aas, etter at Lars Erik Myhre fra Bright Performance AS har vært innleid som interim daglig leder siden mars 2020.

Aas er 52 år, og er bosatt lokalt i Larvik. Han er utdannet innen logistikk og forretningsutvikling, har bakgrunn fra forsvaret, og lang erfaring som næringslivsleder fra produksjonsbedrifter og prosjektbaserte
virksomheter. Aas startet i stillingen 4. januar 2021.

I en pressemelding sier Styreleder Mette Lundh Håkestad følgende:
«På vegne av meg og styret vil jeg takke Lars Erik Myhre for å ha ledet bedriften på en dyktig og god måte i et utfordrende år.

Jeg ønsker samtidig Johan Aas velkommen på laget, og gleder meg til samarbeidet fremover. Det har vært viktig å få på plass en trygg og tydelig leder som kan videreutvikle kulturen i bedriften. I en bransje i stor endring har det samtidig vært avgjørende å finne en visjonær daglig leder med solid erfaring innen forretningsutvikling.

Vi er svært fornøyde med å ha funnet dette i Johan Aas, som vi er trygge på at kan lede den videre utviklingen i bedriften i årene som kommer.»

Den nye daglige lederen sier i en kommentar: «Lett-Tak er en godt etablert bedrift i Larvik, med
mange spennende muligheter fremover. Lett-Tak har en komplett verdikjede med salg,
konstruksjon, produksjon og montasje, og har kunder i både inn- og utland. Jeg er ydmyk og stolt over å få muligheten til å lede denne virksomheten videre.»

Lett-Tak Systemer AS er en landsdekkende bedrift som konstruerer og installerer modulbaserte taksystemer skreddersydd etter kundens ønsker. De har gjennom 40 år bygd opp en solid bedrift, med hovedkontor i Larvik og har kunder i hele Norden.

I 2020 feiret Lett-Tak 40-årsjubileum og vi slo av en bransjeprat med daværende daglig leder Lars Erik Myhre.

Gratulerer med de første 40, Lars Erik Myhre! 40 år på samme plass, det er imponerende.

-Tusen takk, vi er i grunn veldig stolte av det. Da Lett Tak Systemer AS ble etablert i 1980, var det med Rolf Døvle i spissen. Basert på patentet som ble utviklet ved Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm på 1970-tallet, startet han det som Lett Taks unike takelement fortsatt bygger på den dag i dag. 

Full sysselsetting i en krevende tid
Lett-Tak igangsatte et omstillingsarbeid høsten 2019 for å sikre lønnsom vekst og styrke konkurranseposisjonen i et krevende marked. Hele bedriften er involvert i dette arbeidet, hvor vi også har bistand fra eksterne konsulenter gjennom et samarbeid med Bright Performance AS.

Endringsarbeidet har begynt å gi synlige resultater, og 2020 ser ut til å bli betydelig bedre enn 2019. Det er samtidig mye som gjenstår før vi tar ut bedriftens fulle potensial, og vi starter nå opp et strategiarbeid for å stake ut kursen for de neste 2-3 årene.

Utsiktene fremover for hele bransjen er usikre på grunn av den pågående pandemien, men starten på året ser lovende ut for Lett-Tak sin del. Med godt salg, enkelte driftstilpasninger og strenge interne smittevernrutiner er vi i stand til å opprettholde full sysselsetting i en krevende tid, avslutter Mette Lundh Håkestad.