Jannicke Helle blir ny CFO i Mestergruppen
Jannicke Helle begynner som ny CFO i Mestergruppen 1. august. Foto: Mestergruppen
Sist oppdatert: 23-05-2022

Ny CFO i Mestergruppen

Mestergruppen melder at de har ansatt Jannicke Helle som ny chief financial officer i konsernet.

– Vi er svært fornøyd med at Jannicke Helle blir vår nye CFO i Mestergruppen. Hun har en bred erfaring fra store komplekse organisasjoner, og passer derfor godt inn i konsernet vårt.

-I tillegg har hun unik kompetanse og høy motivasjon. Dette er en god match da vi har en ambisiøs visjon om å forandre byggebransjen.

-Jeg er veldig glad for å få Jannicke med på laget og ønsker henne velkommen til Mestergruppen-familien, sier konsernsjef Mikkel Sandvik.

Helle kommer fra stillingen som CFO i VIEW Ledger.

Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser i samspill med profesjonelle byggherrer.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Mestergruppen. Dette er et spennende konsern som har vist en sterk utvikling over lang tid, med videre vekstambisjoner og en fremtidsrettet visjon.

-Det å få være del av å forandre byggebransjen er en sterk trigger for meg. Jeg ser frem til å bidra med en forretningsorientert økonomifunksjon og til å videreutvikle konsernet, sier Jannicke Helle.

Jannicke Helle er utdannet ved NHH og har en CEMS master i business fra Esade Business School i Barcelona. Tidligere har hun jobbet for Evry, Oracle, Vodafone Italia i Milano, Deutsche Telekom i Bonn, T-Systems og Arthur Andersen.

Helle vil inngå i konsernledelsen i Mestergruppen, og vil rapportere til konsernsjef Mikkel Sandvik.

Jannicke Helle tiltrer stillingen som CFO i Mestergruppen 1. august.