Kjell Gjestvang og Geir Andre Hagen utenfor TOOLS Brumunddal. Foto: TOOLS 
Sist oppdatert: 23-02-2023 Pressemelding 

Nå blir Lunna blir TOOLS

- Nå er vi endelig i gang med å omprofilere Lunna til å bli TOOLS forteller Regionsjef Kjell Gjestvang

Etter at Lunna ble kjøpt opp av TOOLS i august 2022, så har vi jobbet intenst med en rekke administrative oppgaver som må på plass før vi kunne ikle oss en ny TOOLS-drakt forteller Kjell

- Endelig har butikkene på Hamar, Brumunddal og Elverum blitt omprofilert med nytt TOOLS-skilt på fasaden, nytt butikkantrekk, og ikke minst kommer et bra løft innvending sier Kjell med et smil.

- Det betyr at vi får 2 stk TOOLS-butikker på Hamar, en I Engomsvingen 18A og den «gamle» TOOLS-butikken som ligger i Gjerluvegen 1c på Furnes.

Forbedret vareutvalg

I tillegg til omprofilering, så jobber vi med å forbedre vareutvalget i butikkene med kjente varemerker som vi vet kundene vil sette pris på forteller Geir Andre som er butikksjef på TOOLS Brumunddal

Teknisk totalentreprenør som skaper smarte og bærekraftige bygg hvor folk trives

I butikkene vil du finne de samme flinke folka som tidligere

Når butikken blir ferdig, så vil du som kunde finne et fantastisk rikholdig vareutvalg i de tre butikkene, men viktigst av alt, når man kommer inn i butikkene, så vil man finne de samme dyktige medarbeiderne som tidligere.

Spesialist på tekniske produkter

Målet er å gjøre hverdagen for våre kunder på Innlandet enklere, sikrere og mer lønnsom. Våre kunder skal få god hjelp av oss til å finne riktige varer og løsninger som dekker kundens behov. '

- Vi skal sørge for en sømløs handel av verneutstyret som gir kunden en ekstra trygghet, arbeidsklærne som passer best til kundens behov, bærekraftige råd om valg, og riktig bruk av industrikomponenter som remmer og kulelagre, og ikke minst sveis, hydraulikkslanger og tilhørende komponenter som vi har god kompetanse på forteller Butikksjef på Hamar, Elin Sandberg.

Fokus på høy kompetanse

Lunna har en solid og lang erfaring med proffkunder og har bygget en høy kompetanse rundt hva markedet etterspør av varer og tjenester på Innlandet.

- Denne enestående erfaringen og kompetansen er vi glad blir med videre forteller butikksjef Geir Andre Hagen som til daglig jobber i butikken på Brumunddal.

Geir Andre’ Hagen er godt fornøyd med utvalget som de nå kan tilby kundene. Foto: TOOLS

Kompetente uteselgere

I tillegg til flotte butikker med dyktige medarbeidere, vil vi også ha mange kompetente uteselgere på veien som besøker kundene slik at man sammen kan finne gode løsninger som bidrar til en sikrere og mer effektiv hverdag for kunden forteller Kjell.

Åpningsfest i mai

Etter en oppfriskning vil de tre butikkene fremstå som superfine TOOLS-butikker med alt av arbeidsklær, verneutstyr, verktøy, festemidler og elektroverktøy som proffkunden måtte ønske.

- Vi kan nesten ikke vente med å ønske håndverkere servicemedarbeidere og andre proffkunder velkommen til åpningsfest i mai i de samme lokalene som Lunna har holdt til hele tiden forteller Kjell.

  • TOOLS Hamar, Trehørningen, Engomsvingen 18A
  • TOOLS Brumunddal, Ringsakervegen 19
  • TOOLS Elverum, Jegerstien 18

Hva skjer når TOOLS-butikkene feirer med åpningsfest i mai?

Når vi «avduker» butikken, så kommer vi til å by på åpningsfest med gode tilbud, en matbit og ikke minst besøk av våre leverandører som vil stille sin kompetanse til disposisjon for våre kunder sier butikksjef Lone Berntsen som til daglig jobber i butikken på Elverum.