Multiconsult kjøper Nordland Teknikk AS og styrker selskapets konkurransekraft i Nordland.
-Selskapet vil styrke oss betraktelig innen byggeteknikk og dermed også realisere vår ambisjon om å levere mer komplett flerfaglig rådgiving for våre kunder, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør Region Norge i Multiconsult. Foto: Multiconsult
Sist oppdatert: 02-10-2021

Multiconsult styrker seg i Nordland

Multiconsult kjøper Nordland Teknikk AS og styrker selskapets konkurransekraft i Nordland.

Med oppkjøpet vil Multiconsult tilby en mer komplett flerfaglig rådgiving og ta nye markedsandeler i et geografisk marked med stort potensiale.

Multiconsult har kontorer i Bodø, Mo i Rana og i Sandnessjøen. Oppkjøpet av Nordland Teknikk er ledd i en økt satsning i og rundt fylkeshovedstaden Bodø.

- Jeg er veldig fornøyd med at Nordland Teknikk har valgt å bli en del av Multiconsult. Vi opplever Nordland Teknikks medarbeidere som både dyktige og fremoverlente, og som vil passe godt inn i våre miljøer i regionen.

-Selskapet vil styrke oss betraktelig innen byggeteknikk og dermed også realisere vår ambisjon om å levere mer komplett flerfaglig rådgiving for våre kunder, sier Leif Olav Bogen, konserndirektør Region Norge i Multiconsult, i en melding

Multiconsult og Nordland Teknikk har hatt et tett og godt samarbeid i et stort antall prosjekter tidligere. Selskapene kjenner hverandre godt og vil sammen skape et veldig godt fundament til videre vekst og samtidig ta nye markedsandeler i Nordland.

- Med Multiconsult vil vi være i en posisjon for å løse større oppgaver innen tverrfaglig prosjektering enn tidligere og få enda sterkere innvirkning på det regionale markedet.

-Samtidig ser vi at det åpnes for nye prosjektmuligheter når vi blir en del av et stort selskap. Det gleder vi oss til å ta del i, sier daglig leder Lars Erik Drevvatne i Nordland Teknikk.

Nordland Teknikk AS er et byggeteknikkfirma med ni ansatte. Selskapet har kontor i Mo i Rana, men opererer i hele Nord-Norge.

Selskapet blir en integrert del av Multiconsult Norge fra 1. desember 2021.