Höegh Eiendom styrker laget
Prosjektleder Michael Haslien, kunde- og utleiekoordinator Severin Sørlie og controller Tron Regstad. Foto: Höegh Eiendom 
Sist oppdatert: 12-11-2021

Höegh Eiendom styrker laget

Höegh Eiendom melder at de har styrket laget med kunde- og utleiekoordinator Severin Sørlie, controller Tron Regstad og prosjektleder Michael Haslien.

Sørlie, som er ansatt som kunde- og utleiekoordinator for HasleLinje og Ö Oslo, er utdannet ved Syracuse University i USA, hvor han kombinerte studier med fotball på høyt nivå.

Han kommer fra stillingen som utleiekoordinator i Entra, hvor han i tillegg til markedsarbeid hadde ansvar for egne utleieoppdrag, og var en del av utleieteamet på Rebel.

– Vi er glade for å få Severin Sørlie med på laget. Han skal jobbe med utleie på HasleLinje og blir en del av teamet vårt der, samtidig som han skal bistå med utleie av våre fleksible kontorplasser på Ö, sier Cecilie Landgraff Bruusgaard, utleiesjef ved HasleLinje.

– Vi har de siste årene utviklet og økt vår satsning på fleksibel kontorleie gjennom Ö-konseptet, og Severins erfaring med slik type utleie gjør ham til en nyttig ressurs for oss, sier Bruusgaard.

Savner bedre lobbyister til betongindustrien

Kjent ansikt
Tron Regstad, som er ansatt som controller, har allerede vært vikar i sin nye stilling i ni måneder. Da hans forgjenger Leena Mari Male Lyngstad gjorde et internt opprykk til stillingen som økonomisjef etter endt foreldrepermisjon, åpnet det for fast ansettelse av Regstad.

Regstad har jobbet i flere ulike eiendomsselskaper tidligere, deriblant Scala Eiendom og Steen & Strøm.

– Tron er en svært erfaren og trivelig kollega. Han har gjort en god jobb for oss tidligere, og var en åpenbar kandidat til jobben.

-Han er en blid og positiv person og bidrar med gode innspill og løsninger, og jeg var ikke i tvil om at han kom til å bli et godt tilskudd til vår avdeling, sier Lyngstad.

Den tredje nyansettelsen, Michael Haslien, er ansatt som prosjektleder i Moss. Han er ingeniør med fagbrev som forskalingssnekker.

– Vi har stor byggeaktivitet i Moss om dagen. Vi bygger nå et hotell, kaifront, strandpark og fire leilighetsbygg på én gang – i tillegg til at vi har salgsstart på tre nye leilighetsbygg i Moss.

-Vi tror at Michael vil bidra til å styrke laget både faglig og sosialt, og ser frem til å se ham bli en viktig brikke i teamet, sier prosjektdirektør Atle Sundby.