Hesselberg nå opprettet ett nytt selskap, Hesselberg Rental AS
Hesselberg lytter til sine kunder og starter eget utleieselskap med salgssjef Håkon Emil Bayard og markedskoordinator Malin Nygård, i spissen. Foto: Hesselberg
Sist oppdatert: 15-04-2021

Hesselberg starter eget utleieselskap

I takt med etterspørselen etter utleiemaskiner har Hesselberg nå opprettet ett nytt selskap, Hesselberg Rental AS, hvor utleieparken for det meste vil bestå av bestselgerne til Hesselberg Maskin AS.

Hesselberg Maskin AS er distributør av meget sterke merkevarer innen anleggsmaskiner som gravemaskiner, hjullastere, komprimering, asfaltmaskiner, lifter og teleskoptrucker. Våre premium merker Komatsu, Bomag og Manitou er alle ledende i dette markedet.

Målgruppen er i første rekke rent-to-rent til utleiebransjen. En annen målgruppe er større entreprenører som ønsker langtidsutleie av tyngre anleggsmaskiner av typen gravemaskiner, hjullastere og tipptrucker.

Ett ønske om å sikre kundene en effektiv drift
Delingsøkonomi er ett begrep som blir viktigere og viktigere i årene fremover, og ved utleie av maskiner vil Hesselberg og kundene kunne bli en del av denne økonomien.

Inntrykket er at kundene ofte vil unngå at maskiner står stille i perioder med færre oppdrag og samtidig bli mer fleksibel i forhold til store oppdrag i markedet, skriver selskapet i en pressemelding. 

Dette vil føre til en mer kapital effektiv drift og redusert risiko i forhold til investeringer. Vi tar sikte på å skreddersy en utleieløsning til våre kunder med Hesselberg Maskin AS i ryggen.

Håkon kommer fra Ramirent og har god kjennskap til utleiebransjen. Med solid kommersiell kompetanse, teknisk forståelse og god innsikt i kundenes behov, står han sammen med Malin, som er siviløkonom med spesialisering i markedsføring, klar for å hjelpe. Foto Hesselberg 

Solid kompetanse
Håkon kommer fra Ramirent og har god kjennskap til utleiebransjen. Han har arbeidet som Regionleder for Nord-Norge og har frem til nå vært leder for HUB Enebakk.

Håkon har tidligere hatt flere roller innenfor transport og logistikk i selskapet Nor Lines AS og har også reist i utenriks sjøfart som maskinist. Dette gir han en solid kommersiell kompetanse, teknisk forståelse og god innsikt i kundenes behov.

Malin er 24 år og er nylig utdannet Siviløkonom med spesialisering i markedsføring på Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i ett 8 måneders vikariat i AS Sigurd Hesselberg i resepsjonen og på leverandøravdelingen, og fikk nå muligheten til å bli med fast i Hesselberg teamet.

Begge ser frem til å komme i gang med Hesselberg Rental og mener hardnakket at dette er noe kundene har ventet lenge på. Hvis det er noen spørsmål omkring leie kan Håkon nås på tlf. 950 47 267. Hjemmeside og diverse info-plattformer er i følge duen like rundt hjørnet.