Previous
Next
Ved å velge Grundfos-produkter, kan rørleggere bidra til å redusere energiforbruket og CO2-utslippene, samtidig som de tilbyr kundene pålitelige og fremtidsrettede oppvarmingsløsninger. Foto: Grundfos
Sist oppdatert: 13-03-2024 Pressemelding 

Gode nyheter for alle rørleggere

Nylig kunngjorde den norske regjeringen et skifte i energipolitikken, med fokus på å erstatte panelovner med mer energieffektive varmeløsninger.

Grundfos, som en ledende aktør innen innovasjon av pumpeløsninger til varmesystemer, ser gode nyheter for rørleggere som ser potensialet i å jobbe med vannbårne oppvarmingsløsninger og som vil bidra til å skape en mere bærekraftig oppvarmingssektor.

- Dette skiftet i energipolitikken markerer ikke bare en ny æra for bærekraftig oppvarming, men åpner også for spennende vekstmuligheter for rørleggere over hele landet. 

- Rørleggere kan være frontløpere og dra nytte av den grønne omstillingen, forteller Bjørn Berg, Key Account Manager for Grundfos Domestic Building Services, Norge.

Grundfos tilbyr et bredt spekter av produkter som kan bidra til å effektivisere varmesystemene i både private hjem, boligbygg og større bygninger.

Ved å velge Grundfos-produkter, kan rørleggere bidra til å redusere både energiforbruket og CO2-utslippene, samtidig som de tilbyr kundene pålitelige og fremtidsrettede oppvarmingsløsninger.

- Ved å være en aktiv del i overgangen til vannbåren oppvarming er rørleggere ikke bare med på å skape en bedre oppvarmingssektor, men de kan også sikre seg et konkurransefortrinn i markedet. 

Berg påpeker at rørleggere som ønsker en fortrinn, bør tilegne seg kunnskap om de beste løsningene.

- Rørleggere som ønsker å være i forkant og holde seg oppdatert på våre løsninger, er velkomne til å sjekke ut våre gratis Grundfos Ecademy pumpekurs.

- Ved å tilby kundene mer avanserte og pålitelige oppvarmingsløsninger, vil man øke kundetilfredsheten og sikre rørleggeren et rykte for ekspertise og pålitelighet.

- Dette kan føre til ennå flere fornøyde kunder og økt etterspørsel etter tjenestene, sier Berg avslutningsvis.

Grundfos vil bidra til å øke kvinneandelen i rørbransjen og er stolt sølvpartner til Ingeborg-nettverket