Annonsørinnhold 

Din foretrukne leverandør av renhold og byggeplasstjenester

Det startet med en dialog med to eiendomsinvestorer i 2018 om renhold av eiendom disse eide og forvaltet. Tanken var å kunne supplere leietakerne med renholdstjenester.

Så kom korona pandemien og skapte utfordringer for mange, men for dynamiske trøndere ble det en gylden mulighet til å bygge løsninger for vekst.

I dag kan Peak Services se tilbake på oppdrag ved byggeprosjekter over hele landet, selv om hovedfokus ligger i Trøndelag og på Østlandet. Ambisjonene er klare: Å være din foretrukne leverandør av renhold og byggeplasstjenester.

- Når fornøyde kunder vil ha oss med i stadig nye prosjekter er det klart vi henger på. Vi er uredd for nye oppgaver og veldig bra på gjennomføring, konstaterer daglig leder Kai Kvaal.

F.v.: Kamila Grabowska, Avdelingsleder temporært renhold, Kai Kvaal, Daglig leder, Bjørnar Veum, Regionleder Østlandet, Lasse Trøen, Regionleder Trøndelag og Vilma Grubiene, Avdelingsleder regelmessig renhold. Foto: Peak Services 

Bedriften med 85 medarbeidere har store ambisjoner for fremtiden.

- Takket være god kontroll og drift på prosjektene våre, fortsetter vi veksten, bygger gode team og ansetter de beste folkene.

Selskapet er totalleverandør av renholdstjenester med fokus på RTB, byggeplasstjenester, byggeplasslogistikk, daglig renhold og nærliggende arbeider som lett riving.

Foto: Peak Services 

Peak Service kan hjelpe med det meste. Hva har dere behov for?

  • Riggarbeid: Vi tilbyr det meste innen riggarbeid. Vi sørger for å ha en ryddig byggeplass til enhver tid og kan bistå med hjelpearbeider som sikrer byggeområdet, og har kontroll på vann, snø, is, byggestøv m.m. i byggeperioden.

  • Renhold: Et renere inneklima gir økt trivsel blant ansatte og arbeidere. Vi utfører alt av renhold i forbindelse med byggeprossesen, også Rent Tørt Bygg i henhold til RIF og Insta 800 som er system, og standarder som bedømmer og fastsetter kvaliteten på rengjøringen. Gulvbehandling av alle typer gulv, møbel og tepperens, flyttevask m.m.

Foto: Peak Services 
  • Vindus og fasaderenhold: Vi vasker og rengjør alle fasader. Våre ansatte har liftsertifikat og fallsikringskurs
  • Lettriving: Vi tilbyr både miljøsanering, innvendig rensk av bygg. Vi stripper bygget ned, alt fra vegger til det elektriske. Peak utfører også fjellsplitting, senking av kjellergulv og utgraving av kjellere.
  • Logistikk på byggeplass: Vi sørger for transportkoordinering, logistikk på plassen, samt frakt av materialer fra avlossingsted til monteringspunkt i bygget.
Foto: Peak Services 

Med kunder som Veidekke, HENT, Borg Forvaltning og Lord Eiendom er vi kjent for vår pålitelighet, tilgjengelighet og ansvarlighet. Vi er stolte av våre kvaliteter og gode referanser.

Peak Services kan garantere forutsigbarhet, rask responstid og at vi holder våre løfter.

Ta kontakt for en befaring, bestilling eller forespørsel.