- Jeg gjør jobben min med stolthet, med fokus på å hjelpe bedriften og mine kolleger. Samtidig ønsker jeg personlig utvikling og det opplever jeg at jeg får i Peak Services, forteller Samuel Akalu. Foto: Norsk Byggebransje
Sist oppdatert: 14-03-2024 Annonsørinnhold 

Fornøyde kunder er alltid fokus

Peak Services er totalleverandør av renholdstjenester med fokus på RTB, byggeplasstjenester, byggeplasslogistikk, daglig renhold og nærliggende arbeider som lett riving.

Vindus og fasaderenhold: Utførende har både liftsertifikat og fallsikringskurs

Lettriving: Vi tilbyr både miljøsanering, innvendig rensk av bygg. Vi stripper bygget ned, alt fra
vegger til det elektriske. Peak utfører også fjellsplitting, senking av kjellergulv og utgraving av kjellere.

Logistikk på byggeplass: Vi sørger for transportkoordinering, logistikk på plassen, samt frakt av
materialer fra avlossingsted til monteringspunkt i bygget.

Peak Services -byggeplass tjenester

Samuel Akalu representerer en av bedriftens totalt 13 nasjonaliteter. Han foretrekker engelsk og journalisten får utfordret sine språkkunnskaper.

- Jeg kom til Norge fra Etiopia for seks år siden og har jobbet i byggebransjen siden. Jeg jobbet faktisk på Livsvitenskapsbygget også tidligere, med da via et bemanningsbyrå.

- Da Peak Services startet oppbemanning av avdeling Østlandet, var jeg rask til å søke fast jobb. Nå har jeg vært her i snart seks måneder.

Fikk du med deg: Stolt over kvaliteten vi leverer

Det er ingen tvil om at den hyggelige mannen prater bedre norsk enn han vil avsløre. Han er rett og slett litt perfeksjonist.

- Innen bygg- og anleggsbransjen er engelsk og polsk veldig vanlig. Både internt i ulike bedrifter, men definitivt på byggeplasser hvor mange bedrifter er involvert.

- Jeg har jobbet på flere store prosjekter som Nasjonalmuseet og Munchmuseet i Oslo, og vet at dette er en utfordring som også byr på muligheter.

- For meg har fokus alltid vært å gjøre kunden fornøyd, slik er det også i Peak.

Fra venstre: Sigurd Tømmerås, Irina Ceban og Samuel Akalu jobber alle i Peak Services avdeling Østlandet. Foto: Norsk Byggebransje

Alle trår til når det trengs

- Jeg startet med logistikk, men med tanke på min erfaring, vil jeg si at jeg er spesialist innen RTB og Byggvask. Det er mitt hovedområde i dag, men vi har et godt arbeidsmiljø og trår til der det trengs uansett avdeling.

- Det er morsomt med variasjon i arbeidsdagen, når vi får muligheten til å jobbe med flere oppgaver blir arbeidsdagen aldri kjedelig.

- Peak er en fantastisk arbeidsgiver, vårt felles mål er alltid fornøyde kunder. Når vi sørger for fornøyde kunder, vil det alltid finnes mer jobb.

Gikk du glipp av: Alle fortjener en slik arbeidsplass

- Jeg liker mine kolleger og ledelsen, arbeidsoppgavene, og arbeidsmiljøet.

- Jeg gjør jobben min med stolthet, med fokus på å hjelpe bedriften og mine kolleger.

- Samtidig ønsker jeg personlig utvikling og det opplever jeg at jeg får i Peak Services, avslutter Akalu.